אני מרוויח כמעט מיליון דולר בשנה מהמסעדה שלי - אבל אין לי לקוח אחד
דרו טלברט הוא שחקן וקומיקאי שהחליט לפתוח מסעדה בדיונית שקיימת רק ברשתות החברתיות. חשבתם שזה רעיון גרוע? לא תאמינו כמה שזה הצליח לו. צפו איך זה עובד
דרו טלברט הוא שחקן וקומיקאי שהחליט לפתוח מסעדה בדיונית שקיימת רק ברשתות החברתיות. חשבתם שזה רעיון גרוע? לא תאמינו כמה שזה הצליח לו. צפו איך זה עובד
כאשר אתם מגיעים למסעדת בשרים, מה אתם רוצים להרגיש? האם אתם אנשים ששמים דגש רק על הטעמים או שאתם מחפשים טעמים מעולים יחד עם אווירה צעירה ומגניבה? אם עניתם כן על השאלה השנייה, אתם חייבים להמשיך לקרוא
שביתת מטרו ופקקי אימים, שינו את התוכניות שהיו לטליה בקשר לפריז, והשאירו אותה בצד השני של העיר. הזדמנות מעולה לשבת במסעדה כשרה ולשתות יין ישראלי עם עיתונאים מכל העולם
מסעדת ביסטרוק בקיבוץ חצור מגישה אוכל אמיתי וראוי לכל המשפחה, ללא התחכמויות מיותרות, בתמחור שפוי ובאווירה נעימה, נחזיק אצבעות להמשך הצלחתו של המקום הסופר סימפטי הזה, ונשמח לחזור
מלך פירות הים, השף יורם ניצן, שעמד בראש מסעדת מול ים ב-15 השנים האחרונות בהן פעלה, פותח היום דווקא מסעדה כשרה - נומי, מסעדת שף אלגנטית המציעה מבחר מנות ביסטרו עדכניות ומעודנות, החל מבשר ודגים ועד מנות צמחוניות
עידן מימון, שף-קונדיטור עם מסעדות כמו קלארו וטוטו ברזומה, החליט להגשים דווקא בפתח תקווה את החלום שלו, ולפתוח שם את דרימרי - בייקרי וביסטרו באווירה פריזאית. אם המושבות מעולם לא נראתה אטרקטיבית יותר
גם אבי אפרתי כמו כולכם, ניצל את אוגוסט כדי לנסוע צפונה, וזאת הייתה הזדמנות מצוינת עבורו לבדוק את בנג'ולינה, ביסטרו סימפטי בסגנון אירופאי, שם מצא את אחת ממנות ההמבורגר הטובות בארץ
עם דם ירושלמי בעורקים ותפריט שמשתנה בכל ערב, נראה שהולך להיות שמח במקום החדש שנפתח בשכונת פלורנטין
LE BISTRO BAR , מסעדת הביסטרו הראשונה בחולון, נפתחה לאחרונה ומתיימרת לספק לתושבי העיר אלטרנטיבה לקולינריה התל אביבית. שירן שרים, מבעלי המסעדה: "הגיע הזמן שגם כאן תהיה מסעדה ברמה גבוהה"
אבי אפרתי ביקר במסעדת הרובע השישי בתל אביב ומצא ביסטרו צרפתי מהסוג הישן והטוב שכל כך חסר פה: מקום משתלם, לא מתחכם, וטעים עם ניסואז ראוי ומרק בצל משובח
עם תפריט מגוון ומיקום רחוק המהמולת העיר, נפתח השבוע ביסטרו Loca שיתן מענה לכפר סבאים שלא רוצים לנסוע רחוק
כדאי לשף של האספרסו בר במלון מנדרין להעיז קצת יותר. אנטי פסטי פריך לא בהכרך מצדיק את הטייטל ביסטרו
ג'אפרו במתחם ההיי טק של יוקנעם תספק ארוחות שף לעובדי האזור וגם סושי למי שחשקה נפשו בקצת מזרח רחוק
אנני בן קד ויתר על הזדמנות להופיע "בקרב סכינים" וחזר לביסטרו "שה רומי", אחרי העדרות של שנתיים, הפעם כמנהל
העסקית של "טרקלין" היא מהטובות שאכל צבי גילת לאחרונה. באותיות הקטנות הוא מונה כמה שיפורים אפשריים