אנטיפסטי: המדריך המושלם של תמר כהן-צדק
בריא, טעים, צבעוני וקל להכנה מאין כמותו - תמר כהן-צדק חולקת את כל הטיפים להכנת האנטיפסטי המושלם ומלהטטת בירקות מבטטה ועד כרובית
בריא, טעים, צבעוני וקל להכנה מאין כמותו - תמר כהן-צדק חולקת את כל הטיפים להכנת האנטיפסטי המושלם ומלהטטת בירקות מבטטה ועד כרובית
סלט בריא, טעים ומשביע שהוא גם ארוחה שלמה וחמה. מסוג המתכונים שיגרמו לכם להרגיש טוב עם עצמכם
הירקות המגודלים בעוטף מהווים לא רק מקור פרנסה עבור חקלאים רבים וטובים, אלא גם מקור לאנרגיה, ורכיבים בעלי חשיבות רבה במניעת מחלות
ירקות וגבינת קממבר בניחוח דבש נכנסים לתבנית, ולתנור: קבלו סלט אפוי בעשר דקות, שהוא גם מתכון מושלם לראש השנה
החג הזה במקום להכניס את ביכורי השדה לטנא, הכנסנו אותם לקערה אחת עם רוטב ויניגרט מושלם והתוצאה - סלט בורוגל עשיר בשלל צבעים, טעמים ומרקמים
זה לא באמת מקרר ביתי בלי כמה קופסאות של שאריות, ואלה לא באמת שאריות אם אתם לא מתכוונים להשתמש בהן כמו שצריך
הגיע הזמן להתחיל לחשוב על ראש השנה, ואם אתם אנשים שאוהבים לתכנן דברים מראש תעריכו במיוחד את לחם האנטיפסטי הזה. הוא צבעוני, חגיגי ואפשר להכין אותו מראש, ורק לחמם לפני שהאורחים מגיעים. חג שמח
מירב שיינר מכינה את המאפה היחיד שיגרום לה להגיע למדורת ל"ג בעומר - קיש גבינות וירקות קלויים. מיטיבי לכת יוכלו לסיים את הכנתו במדורה עצמה, עם צליית הירקות על אש המדורה ופיזור גבינה מלמעלה
למה לחוד אם אפשר ביחד? אורלי פלאי מאחדת כוחות בין אורז לירקות עסיסיים בתנור, כך שמתקבלת מנה צבעונית של אורז שספג אליו ים של טעמים מנוזלי הירקות עם קראסט זהוב מלמעלה
השף יוסי אסרף מוכיח של"ג בעומר הוא לא רק מרשמלו על האש, ומכין לחם אלוהי על מחבת בגחלים לוחשות שאפשר למלא אותו בכל דבר שאוהבים
לבלות עם הילדים בחוף הים של תל אביב היא לא הוצאה כבדה, אבל מה עם האוכל שאחרי? המונה טועם חושף את הסוד שלו: בית אוכל איטלקי הקיים כמעט 20 שנים המציע פוקאצ'ה מושלמת במחיר מגוחך
ירקות בתנור הם המנה הכי פשוטה וטעימה להכנה. כשמערבבים אותם עם גבינות ומניחים על בצק זו כבר אליפות. מנה שתגרום לכם לגרגר מהנאה עם כל ביס
לא חייבים למנגל בפיקניק. השף יוחנן ברנשטיין, מחנות האוכל יוחנן בתל אביב, מלמד איך מכינים קישים אישיים במגוון מילויים, חציל קלוי בלבנה, אנטיפסטי וסלט עגבניות שרי
רק רואים אותו אצל הירקן, וכבר יודעים שפסח ממש בפינה. אורלי פלאי-ברונשטיין משתעשעת עם ארטישוק, בצורות ההכנה הפשוטות והזריזות ביותר
גם לצמחונים שאוכלים על האש יש פתרון: ירקות צלויים על הגריל במרינדת חומץ בלסמי פשוטה וריחנית
'בא טבעי' ממשיך לשפד את עצמו לדעת גם אחרי יום העצמאות. ולא, הוא כבר לא מתבייש להיות טבעוני כשמזמינים אותו למנגל
עופרי זוטא מספידה את התנור הקשיש שלה, ומכינה לזכרו אנטיפסטי קליל ומלא ירקות
הבלוגרית הילה קריב משתמשת בירק המשעמם - כרובית - והופכת אותו לפלא איטלקי מלא שום
לאנטיפסטי מגוון וורסיות. ערן ירוחם מכין אחת חמה ומהירה עם בטטה וקישואים קלויים על האש
מיה בן ברון, בית שמש