אושפלאו משפחתי שכל אחד יאהב
לא חייבים להגיש אושפלאו רק בערב חג. הוא ישמח לעלות על שולחן ארוחת הצהריים אם יש ילדות וילדים רעבים בחופש הגדול
לא חייבים להגיש אושפלאו רק בערב חג. הוא ישמח לעלות על שולחן ארוחת הצהריים אם יש ילדות וילדים רעבים בחופש הגדול
עם מינימום בזבוז ומקסימום טעם, פרוייקט ארבעה מתכונים משקית אחת יוצא לדרך. בכל חודש תקבל לידיה אולגה טוכשר חומר גלם זמין ומזין, ממנו תכין ארבע מנות שונות, עשירות ומשביעות שכולנו היינו רוצים לאכול, מתחילים עם הבורגול
הוא נהדר כארוחת ערב או צהריים קלילה ומזינה, נוח לארוז אותו ולקחת לעבודה ואפילו לפיקניק והוא יכול לשמש כתוספת טעימה וקצת שונה בארוחות המשפחתיות. האושפלאו הצמחוני של אולגה טוכשר הוכתר אצלנו כסיפור הצלחה
האושפלאו הזה הוא הוא כל מה שאתם צריכים לשולחן החג - סיר משפחתי שמח שמחביא בתוכו ארוחה חגיגית שלמה וטעימה בלי לעבוד קשה מידי
אושפלאו, תבשיל בוכרי הכולל בשר, גזר ובצל, הפעם בגרסה עם פתיתים שעושה חשק לכל הילדים לשלוח כפות אל הסיר
השולחן הזה - שיפודים ומרק דושפרה, אורז בחש ואושפלאו, סלטים וכיסונים וצלוחיות וקערות - עובר אחרי כמה נגלות מהמטבח למוד קומה שנייה, אבל זה לא נגמר שם
בחאן יונה מבשלת יונה ששון מאכלים של בית עם ידיים של בשלנית מקצועית ונשמה של שפית. ככה גם נוצר האושפלאו שלה
למה הוא לא מוכן לטוס לשום מקום, מה הסיפור עם הרימון הסיני האקזוטי ואיך מצליחים לעצבן את אמא עם קצת שמן זית: ריאיון על טוסטוס
מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
למקומות רבים באסיה יש את הגרסה המקומית שלהם לתבשיל האושפלאו, על שמותיו השונים, בדגש על אזור הקווקז. הבשלנית דליה היילפרן ממסעדת סופרה עושה קסמים עם אורז, גזר ובשר ומכינה סיר שהוא ארוחה שלמה
מנת אורז ועוף פשוטה ומהבילה שהופכים מהסיר ישר על צלחת ואהובה על כל המשפחה שף גולן גורפינקל ממסעדת דלאל בתל אביב נותן את הגרסה שלו לאושפלאו, התבשיל הבוכרי העשיר