רוטשילד 48 בראסרי, תל אביב: מעטים המקומות שיודעים לעשות את זה ככה
חוויית הבילוי הטוב במלואה
חוויית הבילוי הטוב במלואה
לפעמים מסע גדול מתחיל בספירלה מאתגרת של אזור תעשייה. לפעמים הוא ממשיך לאחת המסעדות הכי טובות בעולם
אף אחד לא מדבר פה על סגירת דלתות, ובצדק
רותי ברודו והמחלבה הלבנה של R2M בסך הכול רצו שבועות מושלם. זאת התוצאה
עזבו רגע את היין הלבן בצד, לגלנפידיך ולמחלבה הלבנה יש משהו חזק יותר (וטוב יותר)
המסעדה המדוברת שחיכינו לה מעל לשנה נפתחת סוף סוף. כל מה שצריך לדעת על דיסקו טוקיו, היפנית החדשה של המסעדנים המנוסים מתי ורותי ברודו
אחרי שנים של תכנונים יוצא לדרך המתחם החדש והסקסי של המסעדנים מתי ורותי ברודו. אז מה הולך להיות בהרצל 16 ולמה כולם מדברים על המקום הזה?
האוכל בהוטל מונטיפיורי אינו גרנדיוזי, אבל כזה שמביא סיבובונים מעוררים למנות התל אביביות המקובלות. אבי אפרתי מרגיש כמו בסרט על בר באווירה קולוניאליסטית
מסעדות רבות לא מסתפקות בתפריט מקורי אלא מתקינות לעצמן מותגי יין ובירה פרטיים שייחודיות רק להן, במהדורות מוגבלות במיוחד
גם עם מאסות האכלה גדולות, מצא אבי אפרתי בדליקטסן החדשה בתל אביב, מעדנייה מוקפדת עם אוכל עשוי ללא דופי
המעדנייה הלוהטת של קבוצת R2M נפתחת השבוע ביהודה הלוי בתל אביב. כך תוכלו להרגיש כמו באחת המסעדות שלהם בלי לשלם את המחיר הגבוה
אסקפיזם פריזאי ובאזז תל אביבי הביאו את אבי אפרתי לבראסרי, רק כדי לטעום אוכל בלתי מוקפד בעליל
במקום שהוא כבר יותר ממוסד כמו הקופי בר בתל אביב, ציפה אבי אפרתי לאוכל מצוין ומעלה. חבל שיש שם עדיין נפילות קטנות