סלט שבועות קל עם רביולי אפוי וירקות פריכים
משלבים רביולי אפוי בשפע ירקות טריים ומקבלים סלט שיכול לשמש כמנה ראשונה בארוחת שבועות
משלבים רביולי אפוי בשפע ירקות טריים ומקבלים סלט שיכול לשמש כמנה ראשונה בארוחת שבועות
תמיד שאלתם את עצמכם איך יוצרים כזה רוטב עשיר ופשוט במסעדה? שגב משה מגיע ללמד אתכם ובקלות
תשכחו מכל מה שחשבתם שאתם יודעים על רביולי ופשוט דמיינו את הפסטה הממולאת הופכת זהובה ופריכה, מוגשת עם סלסת עגבניות טריות קצוצות מתובלות בשום, בזיליקום, בלסמי ושמן זית - אצל אינס שילת ינאי זו כבר מנת הבית, עכשיו תורכם להתאהב
השף הסלבריטאי, אלדו זילי, ממליץ למשפחות לבשל אוכל איטלקי באצווה - כלומר להכין כמות גדולה בפעם אחת ולהקפיא להמשך השבוע. לדבריו, לא רק שזה לא יפגע בטעם - זה גם יחסוך לכם הרבה כסף. הנה השיטה שלו
המזון האיטלקי האהוב על הישראלים מקבל יום משלו! מה שמצריך מאיתנו מתכון חדש לאחת המנות הנמכרות בעולם, סרטון שיעשה אתכם רעבים לפחמימה מסוג אחד בלבד. אין על פסטה, רשימת מצרכים מתחת לסרטון
לכבוד יום הרביולי הבינלאומי מסעדת רוסטיקו שמתמחה בהכנת פסטות טריות, משתפת ב-10 טיפים להכנת הכיסון המושלם בבית. ויש גם מתכון לרביולי במילוי תרד וריקוטה בחמאת עגבניות ומרווה
אין שילוב מנצח יותר מבצק ושוקולד. השף שף יואב בלימן רוקח קינוח עם המיטב משני העולמות - רביולי עם שני סוגי שוקולד שהילדים יאהבו לאכול ולהשתתף בהכנתו
שי דובלרו מפיאצה קפה משתעשע עם קמח כוסמין ומכין ממנו ארוחה איטלקית מזינה לתפארת: לזניה פתוחה, רביולי במילוי ריקוטה ותרד ופוקאצ'ה
מכל העדות ובכל הצורות - פרויקט הכיסונים הכי טובים בארץ שהגיעו אלינו מסין ועד דרום אמריקה, ויגרמו לכם לרצות להיכנס לאחד מהם
במדורה הקבוע, מלמדת השפית תמר כהן-צדק איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - רביולי פטריות
כמו בכל שבת, נותן אבי ביטון מתכון קלאסי ומתכון קצת יותר מתוחכם. הפעם, ברוח חג פורים, ביטון מכין מתכוני פרג
ממאכל עניים הוא התפתח לתבשיל שמוגש במסעדות יוקרתיות. זנב השור עולה ליגה ונכנס לרביולי ולמרק חורפי של קוצ'ינה תמר
ללכת לסופר בלי רשימה מסודרת, יוצרת סיכון שבקניית פריטים מיותרים. כך נולד רביולי עם קשיו ופלפלים קלויים
רביולי שורשים, ירקות קלויים בגריל וגם סלט פשוט ואחר. שלושה מתכונים שכדאי גם לקרניבורים לאמץ
שילוב פשוט ומנצח של חצילים, עגבניות וצנוברים בסלט שהוא חגיגה לאוהבי הרביולי
דנה מלמד לא מצליחה להשתחרר משחזור המתכונים של סבתא. כדי להמתיק את הזכרון היא מכינה רביולי מתוק בשזיפים
רוב הזמן היא רק מסתכלת עליו אבל הפעם היא גם קנתה. דנה מלמד מכינה רביולי אספרגוס וריקוטה
דנה מלמד חולמת על אמסטרדם אבל נוסעת לפריז. לכבוד יום הבסטיליה היא נזכרת באוכל הצרפתי ומכינה סלט רביולי צרפתי
דנה מלמד מדמיינת קרפעלך של סבתא אבל מכינה רביולי ממולא בשר טלה עם חצילים וצנוברים. לסיום היא טובלת ביוגורט
דנה מלמד מציעה רביולי פטריות עם גבינת עיזים. כולל פטנט למי שאוהב טעם של פטריות, אבל לא משתגע על המרקם שלהן
מאז שדנה פגשה את השלישיה גבינת עיזים, דבש וטימין היא לא מפספסת הזדמנות להכניס אותם לכל מנה. לרביולי למשל. טור שני בסדרה
גם אביב משה, השף של מסעדת מסה מסדר את שולחנו לקראת החג ומכין רביולי כמהין מתפריט המסעדה
יש לנו הכבוד לתת לעומר מילר לפתוח אצלנו את חגיגת שבועות עם מתכוני גבינות מעולים כמיטב המסורת
מצעד הגאווה על משתתפיו המקושטים נתן לדנה מלמד השראה לבצק פסטה בצבעי הקשת