קורס קולינריה ייחודי יוצא לדרך באופקים בהובלת השף אסף גרניט
קורס מקצועי ללימודי קולינריה בהובלתו של השף הבינלאומי אסף גרניט, יוצא לדרך באופקים וצפוי להעניק למשתתפים אפשרות להשתלב באחת מהמסעדות הנחשבות של גרניט

קורס מקצועי ללימודי קולינריה בהובלתו של השף הבינלאומי אסף גרניט, יוצא לדרך באופקים וצפוי להעניק למשתתפים אפשרות להשתלב באחת מהמסעדות הנחשבות של גרניט
המרכז ללימודים קולינריים 'אורט דן גורמה' מציע סדנה מעשית לאפיית חלות ומאפי שמרים מיוחדים לראש השנה וחגי תשרי. המשתתפים ילמדו להכין חלות חגיגיות במגוון עיצובים וגם "חלות תפוח" בפיתוחו של סער מור, הקונדיטור ואופה הלחמים שיוביל את הסדנה
בית הספר לקולינריה דנון חוגג שמונה שנות פעילות עם השקה של ספר מתכונים חדש מתחום הקונדיטוריה. לכבוד האירוע מסביר מאיר דנון איך השפיעו הגלובליזציה והקורונה על ההתמקצעות שלנו בתחום האירוח
חיבור להווה, מענה לקהל מגוון, ויצירת עומק, תוכן וקהילתיות - אלה היו הערכים שהנחו את טל אקר ושותפיו בזמן שמיתגו מחדש את "מקום בלב", מוסד קולינרי מהוותיקים בשרון, שעבר בשנה האחרונה מתיחת פנים רוחבית. כעת הוא משתף בתובנות מהתהליך, וממליץ ליזמים לקחת סיכונים
אתר האונליין "כרמלה" ו"חוות תקוע" משיקים שת"פ קולינרי עם 3 פודיז מובילים, יחד הם משיקים את "מנה ב קופסה": כל המצרכים למנת שף שכל אחד יכול להכין בבית בקופסה אחת - וגם המתכון בפנים
רשת ההמבורגר המצליחה מאמריקה שייק שאק (Shake Shack) דיווחה כי איש העסקים הראל ויזל וקבוצת ירזין-סלע מסעדות, נבחרו להקים ולהפעיל את סניפי בישראל כשהראשון מתוכנן להיפתח ב-2024. על פי עקרונות ההסכם שנחתם בין הצדדים, הרשת תפתח 15 סניפים עד 2033
מחקר ענק שכלל למעלה מ-1,600 שפים ברחבי העולם, כולל מישראל, זיהה את המגמות שצפויות לעצב את התפריטים בשנה הקרובה. בין היתר, הירקות צפויים לתפוס מקום מרכזי יותר וסועדים ידרשו מנות מזינות יותר ומחוברות יותר לטבע
טליה לוין טסה לאמסטרדם, גילתה סצנה קולינרית מפתיעה במיוחד, וחזרה עם המלצות שפעם הייתם גוזרים ושומרים. הוסיפו למועדפים
שלושה שפים וסומלייה אחד, הרחיקו עד החוף המערבי של ארה"ב, כדי להביא לאלפי פודי'ז אמריקאים את בשורת האוכל התל-אביבי והיין הישראלי. היה גרובי
הכוכב האדום של מותג המים סן פלגרינו הפך כבר למזוהה עם אירועי קולינריה. רצינו לחקור עוד את הקשר הזה, אבל בגלל שלא הסתפקנו במים, לא היה את מי לשאול. התלווינו לנציגה הישראלית לגמר תחרות "השף הצעיר" של המותג, שנערכה בזגרב וחזרנו בלי מדליה, אבל עם המון חוויות
שרונה פז בלוגולובסקי עסקה באדריכלות, אבל כאשר המשפחה לקחה צעד קדימה את החלום להקים יקב, היא הבינה שעם כל הכבוד לעשיית היין, מישהו גם צריך לנהל את העסק. בשיחה אישית היא מספרת על ההיסטוריה של יקב ויתקין ובעיקר על ההתגייסות הטוטאלית שלו למען עמותת "רוח נשית"
בעשור האחרון תחום מוצרי האפייה רשם עלייה חדה בצריכה בשיעור של כ-285% הודות לקהילת הפודיס בישראל שההולכת ומתעצמת. עבורם ובכלל, משיקה בימים אלו חברת מילניום מרקטינג, את התערוכה השנתית לקראת ראש השנה וחגי תשרי ומציגה חידושים עתידיים בתחום הבישול והאפייה
אל על פועלת להטמעת טכנולוגיות מתקדמות, גם בגזרה הקולינרית. התכנית האסטרטגית כוללת שיתופי פעולה עם חברות פודטק מישראל במטרה לחשוף את החדשנות הישראלית מסביב לעולם.התכנית הושקה בטיסה מיוחדת ללונדון עם חברת הפודטק Redefine Meat בה הוגש "הבשר החדש"
השף אביב משה, מצטרף למערך הקולינרי של חברת ההסעדה המובילה Sodexo on site ישראל, המספקת שירותי הסעדה לעשרות תאגידים וחברות במשק ומאכילה מדי יום עשרות אלפי עובדים
בעשור האחרון, תחום מוצרי האפייה והבישול, רשם עלייה של עשרות עד מאות אחוזים במכירות, הודות למספר הפודיס בישראל ההולך וגדל. לקראת חגי האביב קיימה חברת מילניום מרקטינג את התערוכה המסורתית השנתית בה הוצגו החידושים העתיידיים לשנת 2022
פסטיבל המוסיקה Wonder Nights של Poalim Wonder, תוכנית ההטבות החדשה ללקוחות בנק הפועלים יצא לדרך בערב סוחף שכלל מופע מלא רביב כנר ומופע של עברי לידר שאירח את רן דנקר ונטע ברזילי
העולם נצבע אדום ואפשרויות הבילוי מתמעטות. אמנם בישראל לא הוטלו הגבלות על התקהלות ובכל זאת רבים יעדיפו לקבל את 2022 בחגיגה ביתית, בארוחה עם חברים או בערב זוגי ורומנטי. הנה כמה הצעות: מקולינריה תמימה וטעימה, דרך משחקי חברה למבוגרים ועד לערכות לזוגות נועזים
המשפיענית ואשת הקולינריה והתוכן דניאל עמית חוברת לקבוצת משקיעים ומשיקה חלל לאירועים קטנים עד בינונים, מותאמים אישית בהשקעה של 2.5 מליון שקל. המקום החדש ששמו "חלל" הוקם ונפתח בדרום תל אביב, תוך מתן דגש על חווית האירוח
רשת חינאווי Wine & More, מרחיבה את פעילותה העסקית ומשיקה מתחם קולינרי חדשני בעיר נצרת עילית. מתחם הקונספט מתפרש על פני שטח של 850 מ"ר ומאגד תחת קורת גג אחת שטח מסחר ומסעדה. היקף ההשקעה בהקמת המתחם נאמד בכ-5 מיליון שקל
השף שגב משה המחזיק בקבוצת מסעדות גדולה, נכנס לראשונה לתחום האירועים ומשיק את "SEGEV EVENTS", מתחם אירועי בוטיק לעד 140 אורחים. המתחם הוקם בהשקעה הנאמדת בכ-10 מיליון שקל
בשנת 2020 הפכה ישראל למעצמה קולינרית. בעקבות השהייה הממושכת בבית החלו הצרכנים בישראל להיפתח לתחומים שונים של בישול ואפייה, להיות עדכניים וקולינריים עוד יותר. כעת, אסם משיקה מהדורת פתיתים עם טוויסט
כוכבת הרשת המובילה בתחום ה"פודיז" דניאל עמית (31) נבחרה להרכיב את קופסת ההפתעות החדשה של אתר הלייף סטייל COVERME
הסגרים המרובים גרמו לזינוק בקניות ברשת בכלל ובעיסוק בקולינריה ברשת בפרט. כך נערכו חברות המזון הגדולות למהפכה שנחתה על המחשב ועל הסירים
בשיתוף שף לידור כהן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחד הכוחות העולים בעולם הקולינריה הישראלי הוא לידור כהן, שף שמבטיח וגם מקיים. את אהבתו למטבח רכש לידור כבר בילדות
בשיתוף יגל בן גיגי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יגל בן גיגי, הוא שף צעיר וחדשני המכין מנות גורמה מושקעות ומפורטות עבור מגוון סוגי אירועים. בזכות חומרי הגלם המשובחים, תשומת הלב לפרטים והתשוקה העזה לאוכל, הוא יוצר מנות אסתטיות עם טעמים רעננים ושילובים מפתיעים, שנותנות לכל סועד טעם של עוד
בשיתוף גולן קנטור, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסיבות פרטיות ואירועים צברו תאוצה בשנים האחרונות. מגדילים לעשות אלו שמזמינים שף פרטי לביתם ומי שעושה חיל בתחום הוא השף גולן קנטור. צפו בראיון עימו
בשיתוף אילנצ', הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין הרבה ביסים יותר מפתים מאשר הביס הראשון בסנדוויץ' טוב. הרגע בו כל הטעמים, הבשר החם, הרטבים, הסלטים, והלחם שסופג את כל הטוב הזה, נכנסים לפה. אילנצ', בקריית גת, הוא בדיוק המקום הבא שאתם חייבים להיות בו
בשיתוף Ferrarelle, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שבעת השפים הצעירים המבטיחים באיטליה, שנבחרו על ידי מגזין האוכל האיטלקי היוקרתי Cook Inc (מגזין האוכל הטוב בעולם ב-2018), מגיעים למיטב המסעדות בתל-אביב. מי יבשל איפה ומה הבשורה שהם מביאים ל"שבוע המטבח האיטלקי"? התשובות בפנים
בשיתוף מגזינה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מארוחת ערב מרהיבה בגובה 16 סיפונים מעל פני הים ועד לשילוב של טכנולוגיה חדשנית ואנימציה מעוררת השראה בזמן הארוחה. האנייה Celebrity Edge מחוללת מהפכה קולינרית בלב ים, לצד חוויות מפנקות במיוחד
בשיתוף מגזינה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
דוד לוי, הבעלים לשעבר של המסעדות המצליחות "מרי אנטואנט" ו"אוונגרד", המציא את עצמו מחדש כשף פרטי מבוקש. מדוע נטש את עולם המסעדנות ומה גורם לו אושר? התשובות בפנים, כולל מתכונים לשלוש מנות כיפיות במיוחד
וואלה! NEWS בשיתוף שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לראשונה אי פעם נערכה ועידת המזון הבינלאומית בישראל, וראשי ערים ודיפלומטים מהעולם התארחו בערב הגאלה שנערך בשרונה מרקט. רותם אזולאי, משנה למנכ"ל שרונה מרקט: "כמרכז הקולינריה של ישראל, אנו מבצעים שורה של צעדים במטרה להיות ה'שוק ירוק' הראשון בעולם"
רשת האופנה האמריקאית אורבן אאוטפיטרס רוכשת את רשת הפיצריות Vetri ומתכננת בעתיד הקרוב למכור משולשים עסיסיים בתוך סניפיה, על מנת לשדרג ללקוחות את חווית הקנייה. ואף מילה על קלוריות
איחוד בעולם היח"צ הקולינרי: משרד יחסי הציבור של עידן ספיבק ממזג את פעילותו אל תוך זו של אחד השחקנים הגדולים בענף - "בלנדר תקשורת שיווקית"