משמשיה, יפראח ומוסקה מרחובות מוסול: המאמא שחזרה למכור את להיטי המטבח העיראקי
מפגשים משפחתיים עם פרחיה שרהבני הולידו חזרה למתכוני ילדות קסומים, ואת אחד מתפריטי האוכל הטובים בישראל כרגע
מפגשים משפחתיים עם פרחיה שרהבני הולידו חזרה למתכוני ילדות קסומים, ואת אחד מתפריטי האוכל הטובים בישראל כרגע
מה שהחל כתחביב קורונה זמני והתגלגל לפופ-אפ זמני עוד יותר הפך פתאום לדוכן הכי מנחם בעיר. ככה זה כשמתרכזים באוכל
נאור כהן השף והבעלים של "השומר 1" בשוק הכרמל, שוחט עוד פרה קדושה של כל סבתא עיראקית ומכין את קובה הסלק האגדית בגרסתה הטבעונית
במקום לחכות לאדון חורף שמבושש להגיע, השפית נירו קורן עם 3 מתכונים למרק אפונה עם שומר ונענע, שורבה מקרונה טריפולטאית וקובה סלק כמו של סבתא
היא קטנה וממזרית ומגיעה במרקים שונים. הקובה היא אולי המאכל המזוהה ביותר עם העיראקים. והפעם במרק סלק