אש: גפרורי חמאה מדליקים
כשהקיץ והחום משבשים את כל החוקים, היצירתיות נדרשת. נעמה נויהאוז מציתה את הדמיון והרעב עם גפרורי חמאה מתובלים ופריכים
כשהקיץ והחום משבשים את כל החוקים, היצירתיות נדרשת. נעמה נויהאוז מציתה את הדמיון והרעב עם גפרורי חמאה מתובלים ופריכים
סלט פסטה קר הוא הדרך הקלילה להנות מפסטה גם בצהריים חמים במיוחד. הפעם המנה הפופולרית זוכה לשדרוג מיוחד עם פסטו ים תיכוני מנצח ועגבניות שרי מתקתקות וצלויות
למה לאפות רק טארט טאטן מתוק? במתכון הזה נעשה שימוש בשיטת הקרמול במחבת, והעוגה המפורסמת הופכת למאפה מלוח עם מתיקות עדינה שמעניקים בצלי השאלוט ועגבניות השרי
בשבועות האחרונים צבי טריגר לא מצליח למצוא עגבניות נורמליות וזה מחזיר אותו למתכון של סלט של עגבניות מעורבות
דנה מלמד יוצאת לשיט, חוטפת מחלת ים קלה, קופצת למים ושם מוצאת השראה לפילה דניס מיוחד לסוף השבוע
מנה שלישית ואחרונה מתוך הספר "המנה העיקרית" והפעם - רוני מולה מצטרפת להכנת פטוציני ברוטב שמנת עם עגבניות שרי וריחן