עגבניות שרי מיובשות בקלי קלות
נכון, המחיר בשמיים, אבל זו בדיוק הסיבה לא לזרוק סלסלה עצובה. הכנו לכם מדריך לעגבניות שרי מיובשות, זה קל ופשוט משחשבתם
נכון, המחיר בשמיים, אבל זו בדיוק הסיבה לא לזרוק סלסלה עצובה. הכנו לכם מדריך לעגבניות שרי מיובשות, זה קל ופשוט משחשבתם
הזמר וקובי אביטן, שף מלונות אפריקה ישראל, משתפים פעולה כדי להביא לנו מתכון שיהיה מושלם לארוחת החג, שנמצא מעבר לפינה. רוצים לעשות זאת בעצמכם? עקבו אחרי המתכון. צפו
לפעמים הוא יוצא וואו ולפעמים הוא יוצא לנו ככה ככה, אז בואו ללמוד איך להכין אותו הכי מוצלח שיש
עגבניות שרי הן כנראה הפופולריות ביותר מבין העגבניות, אך אם לא תאחסנו אותן כמו שצריך הן נוטות להתקלקל די מהר. מומחים מבהירים שיש ארבע שיטות אחסון ושימור שונות שיעזרו לכם להאריך את חיי המדף שלהן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תוספת טעימה ומעולה של בורגול, שום ועגבניות שרי שמכינים בכמה דקות בעזרת המיקרו
שתי הצעות לפרוסות שהן ארוחה בפני עמה
למה לאפות רק טארט טאטן מתוק? במתכון הזה נעשה שימוש בשיטת הקרמול במחבת, והעוגה המפורסמת הופכת למאפה מלוח עם מתיקות עדינה שמעניקים בצלי השאלוט ועגבניות השרי
עגבניות שנצלו במיץ של עצמן עם שמן זית, משתדכות לעלי ארוגולה, פסטה וגבינת פרמזן. לארוחה מושלמת ליום קיץ
חברת אנרג'ין, הפועלת בתחום השבחת צמחים ומזון באמצעות בינה מלאכותית, הודיעה כי התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם חברת בת בבעלות של תאגיד הענק היפני Mitsui, במסגרתו הן יבצעו מחקר ופיתוח משותף, ולאחר מכן מסחור, של זני עגבניות שרי בעלי תכונות משופרות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהקיץ והחום משבשים את כל החוקים, היצירתיות נדרשת. נעמה נויהאוז מציתה את הדמיון והרעב עם גפרורי חמאה מתובלים ופריכים
סלט פסטה קר הוא הדרך הקלילה להנות מפסטה גם בצהריים חמים במיוחד. הפעם המנה הפופולרית זוכה לשדרוג מיוחד עם פסטו ים תיכוני מנצח ועגבניות שרי מתקתקות וצלויות
בשבועות האחרונים צבי טריגר לא מצליח למצוא עגבניות נורמליות וזה מחזיר אותו למתכון של סלט של עגבניות מעורבות
דנה מלמד יוצאת לשיט, חוטפת מחלת ים קלה, קופצת למים ושם מוצאת השראה לפילה דניס מיוחד לסוף השבוע
מנה שלישית ואחרונה מתוך הספר "המנה העיקרית" והפעם - רוני מולה מצטרפת להכנת פטוציני ברוטב שמנת עם עגבניות שרי וריחן