התשובה המושלמת לחום הזה: סלט כרובית מפנק של קיץ
כשהחום כבד ולא מרפה, יוגב ירוס מציע מנה קלילה ומאזנת של סלט פרחי כרובית צלויה ושעועית מש עם לימון כבוש, עשבי תיבול קצוצים וצזיקי
כשהחום כבד ולא מרפה, יוגב ירוס מציע מנה קלילה ומאזנת של סלט פרחי כרובית צלויה ושעועית מש עם לימון כבוש, עשבי תיבול קצוצים וצזיקי
מסימני ההיכר של האורז הפרסי היא שכבת התהדיג הקריספית מסתתרת בתחתית הסיר, שלאחר היפוכה על צלחת הופכת לשכבה עליונה וייצוגית. ברכה ממן מעניקה את המתכון שלה למנה שיכולה להיות תוספת וגם עיקרית ומוסיפה טוויסט מזין לעלילה
את התבשיל הזה אפשר לאכול כמנה טבעונית, להעמיס מעל אורז או קוסקוס ולצרף כתוספת חמה. ככה זה כשהכול עובד
במטבח האסייאתי היא כוכבת ותיקה ויש לזה סיבה טובה. גייסנו את רותם ליברזון לשיעור טעים ומזין במיוחד כולל שני מתכונים מנצחים. הכירו את הקטניה שאפשר לזרוק ישר לסיר בלי השריה כלל
סמבוסק במילוי שעועית מש כבר יצא לכם לטעום? נוף עתמאנה תלמד אתכם את כל הדרך לסמבוסק המושלם
אבי ביטון מתארח באשדוד אצל בשלנית הודית מיומנת שמלמדת אותו להכין כיסוני סולת פשוטים ומגניבים - פני פורי, שממולאת ועטופה בטעמים מפתיעים
שעועית המש משמשת את המטבח הטבעוני למאכלים רבים, וגם ללחמניות בעלות ריח משגע וטעם נפלא. קבלו מתכון מפורט להכנה
השף ניר צוק מכין את הגרסה שלו לתבשיל הצ'ילי קון קרנה המפורסם עם שעועית מש, שלא דורשת בישול ארוך והשרייה
שעועית מש היא מקור מצוין לחלבון והיא גם מתעכלת בקלות יחסית לעומת חברותיה - ולכן היא הקטנית הנבחרת לתקופת ניקוי הרעלים. יומן הניקוי של רוני: יום 7
שעועית המש נמצאת על הסקאלה של עדשים לשעועית. אורלי פלאי ברונשטיין מתקתקת ממנה קציצות מזינות, סופר טעימות ומלאות נוכחות וניחוחות. מומלץ להכין יוגורט או טחינה בצד
והפעם מדור לחובבי האוכל הבריא: נבטוטים. רכישה ספונטנית אצל הירקן, או הנבטה ביתית במשך ארבעה ימים?