הכי פשוט, הכי בריא, הכי טעים: החומוס שיפתח לכם את השבוע
את התבשיל הזה אפשר לאכול כמנה טבעונית, להעמיס מעל אורז או קוסקוס ולצרף כתוספת חמה. ככה זה כשהכול עובד
את התבשיל הזה אפשר לאכול כמנה טבעונית, להעמיס מעל אורז או קוסקוס ולצרף כתוספת חמה. ככה זה כשהכול עובד
סמבוסק במילוי שעועית מש כבר יצא לכם לטעום? נוף עתמאנה תלמד אתכם את כל הדרך לסמבוסק המושלם
בשיתוף סוגתאבי ביטון מתארח באשדוד אצל בשלנית הודית מיומנת שמלמדת אותו להכין כיסוני סולת פשוטים ומגניבים - פני פורי, שממולאת ועטופה בטעמים מפתיעים
שעועית המש משמשת את המטבח הטבעוני למאכלים רבים, וגם ללחמניות בעלות ריח משגע וטעם נפלא. קבלו מתכון מפורט להכנה
מסימני ההיכר של האורז הפרסי היא שכבת התהדיג הקריספית מסתתרת בתחתית הסיר, שלאחר היפוכה על צלחת הופכת לשכבה עליונה וייצוגית. ברכה ממן מעניקה את המתכון שלה למנה שיכולה להיות תוספת וגם עיקרית ומוסיפה טוויסט מזין לעלילה
השף ניר צוק מכין את הגרסה שלו לתבשיל הצ'ילי קון קרנה המפורסם עם שעועית מש, שלא דורשת בישול ארוך והשרייה
שעועית מש היא מקור מצוין לחלבון והיא גם מתעכלת בקלות יחסית לעומת חברותיה - ולכן היא הקטנית הנבחרת לתקופת ניקוי הרעלים. יומן הניקוי של רוני: יום 7
שעועית המש נמצאת על הסקאלה של עדשים לשעועית. אורלי פלאי ברונשטיין מתקתקת ממנה קציצות מזינות, סופר טעימות ומלאות נוכחות וניחוחות. מומלץ להכין יוגורט או טחינה בצד
והפעם מדור לחובבי האוכל הבריא: נבטוטים. רכישה ספונטנית אצל הירקן, או הנבטה ביתית במשך ארבעה ימים?