נבטוטים: לעשות או לקנות?
והפעם מדור לחובבי האוכל הבריא: נבטוטים. רכישה ספונטנית אצל הירקן, או הנבטה ביתית במשך ארבעה ימים?
והפעם מדור לחובבי האוכל הבריא: נבטוטים. רכישה ספונטנית אצל הירקן, או הנבטה ביתית במשך ארבעה ימים?
לעמוד ולטחון שקדים, או פשוט לרדת למכולת ולקנות חטיף מרציפן מוכן. ואם בא לכם אחד ממש איכותי?
בשעה שאתם קוראים את המדור הזה, רוני מולה מתאוששת מהחתונה שלה, שהיתה מהממת במיוחד. מה לעשות כשמתחשקת עוגה מפוארת ואין בנמצא קרובת משפחה אופה
האם אפשר להתחרות בקובה של סבתא, או שפשוט לוותר ולנסוע לאור יהודה?
בעודה מתלבטת אם לעמוד בתור אצל השכונתי, או להעמיד ביצים על הפלטה, החליטה רוני מולה לפנות אל המומחה לסביח - יוסי, אבא שלה
מדור חגיגי לראש השנה: לקצוץ את הכבד בבית, או לתור ימים שלמים, בפקקים של ערב החג, אחרי הכבד קצוץ המושלם
המדור מארח היום את צבי טריגר שמציע קליית גרגרים במתכון לגרנולה, על פני קנייה של תערובת מוכנה
להכין פיצה מהבילה בבית, או אולי פשוט לוותר על זמן התפיחה, לא לקחת סיכונים ולקפוץ אל הפיצריה הקרובה למקום מגורינו
הצלחה בטוחה, שמלוווה בחומרים משמרים, לעומת טעם נפלא שאיתו מגיע הסיכון שהמלפפונים לא יתנהגו כמו שצריך. אז לעשות או לקנות מלפפונים חמוצים? לכו להצביע
לרדת למכולת? לקפוץ לחנות האורגנית, או אולי לרכוש חלב עיזים ולהכין גבינת עזים בייתית? הצביעו והשפיעו
האם רכישה של מכונת פסטה היא כדאית, או שאולי עדיף להמשיך ולקנות את הפסטה הטרייה? ומה עם הקמח שמתעופף במטבח?
אז מה עדיף? לטנף את הבית בממרח האהוב עד שיצא לכם חשק לאכול, או לנסות להבין איפה מוצאים את החומוס הכי שווה?