כל חשק, וכל פרי: קינוח צבעוני שתמיד-תמיד יעבוד
מאפה מתוק ויפה של פירות קיץ אפויים וטריים שמכינה לנו הקונדיטורית נעה עינת
מאפה מתוק ויפה של פירות קיץ אפויים וטריים שמכינה לנו הקונדיטורית נעה עינת
ליאת שירית לוקחת את הטארט המפורסם לטיול צרפתי נינוח מאוד ומשוחרר מאוד, והתוצאה מדהימה
ליאת נעמי שירית מכינה לסופ"ש פאי עגבניות בסגנון חופשי עם בצק פריך מושלם וקל להכנה לאופה החובב. נהדר לארוחת ערב, כחטיף בוקר או סתם עוד דרך לפנק את המשפחה
הגאלט הצרפתי עשוי בצק פריך כמו הטארט אבל הוא פשוט וקל להכנה בהרבה. בתיה שורק מכינה אותו מקמח כוסמין מלא שמוסיף לו טעם אגוזי חורפי וממלאה בפירות העונה
ליאת נעמי שירית מכינה לסופ"ש פאי עגבניות בסגנון חופשי עם בצק פריך מושלם וקל להכנה לאופה החובב. נהדר לארוחת ערב, כחטיף בוקר או סתם עוד דרך לפנק את המשפחה
דור משה מדד טמפרטורות בחוץ והבין שיש רק מתכון אחד שיכול לעזור
אורי שפט, האופה והבעלים של מאפיית לחמים, חושף כאן את המתכון למאפה הכי טעים שתאכלו כנראה בחיים - גאלט תרד וארטישוק עם עוד מלא הפתעות נהדרות בפנים. עקבו אחר כל השלבים בוידאו ותפתיעו את כולם בערב שבועות
הגאלט הצרפתי הוא מאפה שאופים ללא תבנית ועם הרבה אומץ. מירב שיינר מתאימה אותו לחום ולעונת הפיקניקים ומכינה מאפים קטנים ומתוקים במילוי פירות קיץ חמצמצים
רק שעה של עבודה במטבח והרווחתם עוגה קיצית בסגנון כפרי, עם אגסים, קרם אגוזי מלך וגבינה מפתיעה. ליאור משיח מבשרת את בוא סוף השבוע עם גאלט
נעמה נויהאוז אופה שקיות הפתעה בדמות עוגיות ממולאות שוקולד חלב, מרשמלו וסוכריות צבעוניות שהילדים יתחננו לעזור לכם בהכנה וישמחו להגיש גם לאורחים שלהם
לכבוד יום המשפחה: חברי המערכת של וואלה! אוכל התבקשו לבחור מתכון מתוק אחד ואהוב במיוחד, זה שתמיד מבקשים מאמא כשרוצים להתפנק. מה המתכון שלכם?
גאלט (Galette) הוא השם הצרפתי לעוגות פריכות, עגולות ושטוחות. הגאלט שרות אוליבר אופה הפעם ממולא בתפוחים ומרציפן, ומתובל בקינמון ומייפל מעל. כל כך הרבה מרכיבים נהדרים במאפה אחד
שילוב משגע של קרם פקאנים ושזיפים שיעשה לכם את השבת - נעמה נויהאוז מספרת על הרומן שלה עם פקאנים ואופה גאלט שזיפים - פאי כפרי וגס מראה שימלא את הבית בריחות משגעים