אתם חייבים להוסיף את הפרי הזה לתפריט
הן טעימות, יפיפיות ובריאות, אז מה הפלא שאוכמניות הפכו ללהיט קולינרי ותזונתי בישראל? הנה כל הדברים הטובים שהן יכולות לעשות לכם לגוף
הן טעימות, יפיפיות ובריאות, אז מה הפלא שאוכמניות הפכו ללהיט קולינרי ותזונתי בישראל? הנה כל הדברים הטובים שהן יכולות לעשות לכם לגוף
הם קטנים ורכים, מתוקים וחמצמצים, והם בעיקר פתרון מעולה גם כשחברים דופקים בדלת בלי להודיע
ליאת שירית פותחת לנו את השבוע עם עוגה בחושה אוורירית ועשירה, עשר דקות עבודה, והתוצאה - יפיפיה
נצלו את הסופ"ש הקרוב ורוצו לאפות פאי אוכמניות עם שטרוייזל חמאתי ומשגע; במהלך האפיה הופכות האוכמניות למתקתקות ומקבלות צבע סגול משגע, מרקם סירופי וטעם שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו
אנחנו אומנם נתקלים בהם פחות בארוחות שלנו, אבל דווקא הירקות והפירות האלה יכולים לתרום לנו המון לבריאות. הנה כמה יתרונות משמעותיים וחשובים של הקבוצה הסגולה
חופן של אוכמניות וחמוציות עשוי להוריד את הסיכון לפתח עששת. מחקר חדש מצא שפירות היער יכולים להפחית בצורה משמעותית את החיידקים שמסכנים את בריאות השן. מומחים כבר קוראים לציבור לשלב את הגרגירים הכחולים באופן קבוע בתזונה היומית
בניגוד למה שנהוג לחשוב, פירות יער הם לא תענוג ששמור לארצות אירופיות רחוקות. ברמת הגולן תוכלו לקטוף אוכמניות ופטל ולהרגיש אירופה
מזה זמן יודעים החוקרים שאוכמניות מלאות בתרכובות כימיות שמחזקות ושומרות על המוח, אבל כעת הם גילו שבצורתן המותססת כחומץ, הן אפילו יותר עוצמתיות, עד כדי הפיכת נזקים של אובדן זיכרון
הם טעימים, בריאים מאוד ויכולים להשתלב במגוון רחב של מנות. בזכות המקפיא אנחנו יכולים ליהנות מפירות היער כל השנה, אפילו בקיץ הישראלי, אז יש לנו חמישה דברים שממש כדאי לכם לדעת עליהם
השילוב המושלם של עוגת גבינה ושל אוכמניות יוצר ארטיק מקורי וקל להכנה בבית
בשיתוף סנפרוסטלמאכלים בצבע סגול יש את היכולת להפנט לרגעים ארוכים, בעיקר כשמדובר באוכמניות. מירב שיינר מכינה עוגה רומנטית וסגולה, שלא תשאיר אף טועם אדיש
היא מכונה ה"קינג קונג של האוכמניות", ואכן הארוניה ברי טומנת בחובה מגוון רחב של יתרונות בריאותיים. משמירה על המשקל, דרך שיפור מערכת העיכול ועד למניעת מחלות. הכירו את הכוכבת החדשה שהגיעה גם לארץ
כל מאפייה אמריקאית שמכבדת את עצמה תמיד תציע בלוברי מאפינס. ליאור משיח מכינה סטוקים של מאפינס אוכמניות שהם בול מה שצריך ביום סתיו סגריר
בשיתוף סוגתאמנם ישראל אינה מדינה חורפית במיוחד, אבל עדיין ניתן למצוא בה גידולים מקומיים של עצי פירות יער אשר כעת נמצאים בשיא עונתם. עמי ברקוביץ' מצפון רמת הגולן התנדב להסביר לנו על הזנים הנפוצים, וכמובן: יש גם מתכונים
חוקרים גילו שאכילה של פירות וירקות בצבע אדום עז, שעשירים בתרכובות טבעיות המכונות פלבנואידים, קשורות קשר הדוק בעלייה פחותה במשקל לאורך שנים. "מדובר על שינויים מזעריים לכאורה, אך ההשפעה על בריאות הציבור משמעותית"
אחרי החגים כבר כאן, וכנראה שלא יהיו הרבה שיחות היום שהמילה דיאטה לא תשתרבב אליהן. כדי שתגיעו מוכנים, כדאי שתכירו את המחקר שקובע אילו פירות וירקות יגרמו לכם להשמין, ואילו דווקא מעודדים הרזה
דחיסת האוכמניות לתוך הוודקה של סמירנוף היא מלאכותית ועושה עוול לכל הנוגעים בדבר : הוודקה, האוכמניות וזה ששותה את שניהם. ניב הדס למשל
אוכמניות אפשר לאכול ככה סתם, אפשר להקפיא והן גם נשמרות זמן רב במקרר. אלינוער רבין לא מוותרת על קלאסיקה ואופה מאפינס אוכמניות. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות