פראנוי ביתי: טראפלס פטל קפוא עם יין לבן
קינוח רומנטי לכבוד ט"ו באב - טראפלס שוקולד לבן עם יין לבן שמחביאים בתוכם פטל טרי
קינוח רומנטי לכבוד ט"ו באב - טראפלס שוקולד לבן עם יין לבן שמחביאים בתוכם פטל טרי
אחד ממותגי הסיידר הפופולאריים בעולם, השיק הקיץ בישראל משקה חדש. עם טעמי פטל שחור, ובלי גלוטן
איזה כיף למלא את הפה בקיץ בעוגה נימוחה וקרה, ואם אפשר עם פירות. מירב שיינר רודפת אחרי פירות הפטל החמקמקים וטומנת אותם בעוגה לימונית ומרעננת
סוף השבוע הקרוב הולך להיות לוהט - אז בואו נקרר את האווירה עם 8 מתכונים קלים שתמיד עובדים לארטיקים תוצרת בית
אתם יכולים להכניס פנימה כל מה שהצלחתם למצוא בשוק. המתכון של דור משה יעשה את שאר העבודה
בחג שבועות הקרוב, לא הכל ייצבע בלבן כנהוג, אסם מתכננת להכניס לנו קצת צבע לחיים ומשיקה מהדורה חגיגית של פתיבר ורוד. מוכנים להפתיע את האורחים?
דור משה חיפש, ניסה, חקר וחתר, עד שהוא הגיע לחיתוכיות קרמיות בלי להשתולל עם אחוזי השומן. בתיאבון!
בניגוד למה שנהוג לחשוב, פירות יער הם לא תענוג ששמור לארצות אירופיות רחוקות. ברמת הגולן תוכלו לקטוף אוכמניות ופטל ולהרגיש אירופה
אם גם אתם מכורים לעוגות גבינה, לא תוכלו לסרב לקינוח המושחת הזה: עוגת גבינה קרה ושמנתית, במיוחד אם היא מנוקדת פטל שחור, פירותי וחמצמץ
הם טעימים, בריאים מאוד ויכולים להשתלב במגוון רחב של מנות. בזכות המקפיא אנחנו יכולים ליהנות מפירות היער כל השנה, אפילו בקיץ הישראלי, אז יש לנו חמישה דברים שממש כדאי לכם לדעת עליהם
אמנם ישראל אינה מדינה חורפית במיוחד, אבל עדיין ניתן למצוא בה גידולים מקומיים של עצי פירות יער אשר כעת נמצאים בשיא עונתם. עמי ברקוביץ' מצפון רמת הגולן התנדב להסביר לנו על הזנים הנפוצים, וכמובן: יש גם מתכונים
כן חג שלנו, לא חג שלנו, לנעמה נויהאוז זה לא משנה. היא אוהבת לאהוב, ולמזלנו היא גם הכי אוהבת לאפות. לכבוד הוולנטיינס הקרב וסתם כדי לחגוג את האהבה היא מכינה עוגות אישיות משכבות של מרנג קקאו וביניהן קרם שמנמן וענוג של מסקרפונה ופטל אדום
זכרונות על לימונדה ורודה והקור שבחוץ מנחים את נעמה נויהאוז לאפות עוגת שיש פטל-לימונדה, עוגת ספוג עדינה בטעם חמוץ מתוק
השף קונדיטור של מזרין אלון גולדמן ואיילת טריאסט נותנים פוש מתוק לשנה החדשה
מדור מיוחד לחג ובו צבי טריגר חושף את הפרוטוקולים הסודיים של וואלה! אוכל ואת הקינוח האופטימי שלו לראש השנה
על ההבדל בין הפטל לאסנה ובין אדום לשחור. אלינוער רבין מפיגה את החום הכבד עם נגיעה צוננת של מקפא פטל ורדרד. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות