לביבות הבטטה של אורנה ואלה
המסעדה התל-אביבית המיתולוגית הותירה אחריה הרבה זכרונות, אבל אף אחד מהם לא גדול כמו מנת הדגל הכתמתמה הזאת
המסעדה התל-אביבית המיתולוגית הותירה אחריה הרבה זכרונות, אבל אף אחד מהם לא גדול כמו מנת הדגל הכתמתמה הזאת
אולי זה החום שעשה לנו חשק למשהו קליל וטוב או הגעגוע לתקופה קצת אחרת ואולי שניהם גם יחד, אבל קמנו עם קרייב ללביבות בטטה, סלט הכול, סינייה כרובית וגרנולה ביתית אמיתית
לצד הרבה פתיחות מרגשות של מסעדות חדשות, 2018 ידעה גם הרבה סגירות מצערות של מסעדות שאהבנו, מסעדות שהיו מוסדות של ממש, וכאלה שקיווינו שיהפכו יום אחד למוסד. סיכום שנה עצוב - פרידה מ-12 מסעדות שנסגרו השנה, עם תקווה לעתיד קולינרי ורוד יותר
גם אנחנו כמו כולם חוטאים לעיתים בכותרות מטעות, מוגזמות, חצאי אמיתות או בקיצור - פייק ניוז, הגיע הזמן הזה בשנה שאנחנו מבקשים סליחה על כך שאכלתם את השקרים שלנו
מסעדת אורנה ואלה הייתה חלוצית במובנים רבים, הביאה לעולם מנות מפורסמות כמו לביבות הבטטה וגם מודל פורץ דרך של שתי נשים חזקות שמנהלות מסעדה. סיפורה של המסעדה שנסגרה אמש ומילות פרידה של מבקר האוכל של וואלה! אבי אפרתי
אחרי 25 שנות פעילות מסעדת אורנה ואלה, שהפכה למוסד וותיק ואהוב עם מנות אייקוניות כמו לביבות הבטטה המפורסמות, תיסגר לצמיתות
במלאת 25 שנים למוסד השנקינאי, המדור ביקר במסעדת אורנה ואלה בתל אביב וגילה שהזמן שם כמו קפא מלכת. ומה לגבי לביבות הבטטה המיתולוגיות?
אורנה ואלה הוא אחד מהמוסדות הקולינרים התל אביבים שהצליחו לשרוד ולהתבגר בחן. במסעדה הוותיקה מתחברים היטב לשינויים בהרגלי התזונה של לא מעט מהלקוחות
21 שנה פועלת המסעדה בשינקין בתל אביב, וממשיכה לעשות אוכל בסיסי, ביתי ומטופל היטב, ללא שטיקים וטריקים. אבי אפרתי מפליג בשבחה של הקביעות והיציבות בעולמנו
מנות בריאות מרוקאיות, תפריטי קיץ של עינב ברמן המוכשרת ומנות חדשות של אורנה ואלה. כל האירועים החמים לשבוע הקולינרי הקרוב
המסעדנית הוותיקה אורנה אגמון משיקה בימים אלה קולקציה שנייה. בסוף השבוע הקרוב תתקיים מכירה מיוחדת
מסעדת אורנה ואלה היתה ביתו השני של אבי אפרתי בשנות ה-90, אבל ללוקיישן החדש בהרצליה הוא דווקא לא התחבר
בגיל 19, למוסד השינקינאי אורנה ואלה נולד אח הרצלייני. הבשורה העוד יותר טובה היא שאפשר להזמין בו מקום
כשמדובר על אוכל טוב ופשוט, אין כמו אורנה ואלה שירקחו מתכון מושלם למרק. כתבה שניה בסדרת הסתיו
כי אתם צריכים להצר הקפים לקראת הסיבוב הראשון בבגד ים, כי מתחיל להיות חם מדי בשביל מנות כבדות וכי אתם ממש חייבים לנסות את חמשת הסלטים השווים:
האחים הדס מנסים ליישב מחלוקת ארוכת שנים. הם מתעלמים מהמיתון ומזמינים מאורנה ואלה. כצפוי היה טעים, אבל מה יקר?
טיפ אחרון מהספר "סודות של שפים" והיום: איך לבשל קינואה כמו פסטה?
נתקעתם ברגע האחרון בלי כבד קצוץ, קניידל או קינוח? יש מקומות שישמחו לטסטס אליכם. אתם מוזמנים גם לבוא לקחת