לפני 3 שנים הכרזנו עליה כאיטלקית הטובה בארץ, מאז העולם התהפך
משהו בקוצי'נה הס 4 חייב להשתנות מהר, כרגע היא נראית כמו מקום ששמחת חייו ניטלה ממנו
משהו בקוצי'נה הס 4 חייב להשתנות מהר, כרגע היא נראית כמו מקום ששמחת חייו ניטלה ממנו
כשרוצים מתכון קלאסי לטירמיסו, הכי פשוט וקל וללא התחכמויות מיותרות - יש רק מישהי אחת שאנחנו סומכים עליה
6 מתכונים אייקונים של 6 נשים אייקוניות ופורצות דרך בעולם הקולינריה המקומי
מסע הקורונה של תמר כהן צדק התחיל סמוך מאוד למוקד המגיפה באיטליה, ולא ייגמר עד שהיא תחזור לשם
השפית תמר כהן צדק רגילה לעבוד בשקט, בקצב שלה, בלי להכנע לתכתיבי הסצנה והקהל, עד שהגיעה הקורונה, שאילצה אותה לעדכן גרסה. התוצאה: מעדניית משלוחים איטלקית, ולזניה שהפכה ללהיט ממכר
במדור הקבוע, מלמדת השפית תמר כהן-צדק איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - קפלטי בברודו
אבי אפרתי חוזר לקוצ'ינה תמר בתל אביב כדי למצוא מסעדה ששומרת כבר שנים על רמתה ומצליחה לענג בכל פעם מחדש
השפית תמר כהן-צדק מלמדת איך עולים שלב מהכנת פסטה וממלאים אותה בצורות שונות. הפעם - טורטיליני במילוי ארטישוק
עגבניות מיובשות הן תוספת עזת טעם לתבשילים רבים, או סתם לנשנוש משודרג על לחם משובח. תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר מציעה את המתכון שלה, שלב אחר שלב
בשביל אבי אפרתי, קוצ'ינה תמר בתל אביב היתה ממסעדות הבית. אבל הארוחה שאכל שם השבוע גרמה לו להתאכזב
ארוחת גאלה תגייס מימון לפרויקט חברתי-קולינרי חדש המכשיר נוער לעבודה במטבח. השפים איל לביא, יוגב ירוס ותמר כהן צדק יבשלו
ממאכל עניים הוא התפתח לתבשיל שמוגש במסעדות יוקרתיות. זנב השור עולה ליגה ונכנס לרביולי ולמרק חורפי של קוצ'ינה תמר