מנה של מסעדה במטבח הביתי: שני מתכונים מעולים עם פריקה
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו. התוצאות לא איחרו לבוא
לקחנו שני שפים, נתנו להם חומר גלם זהה ואמרנו להם לנסות להרשים אותנו. התוצאות לא איחרו לבוא
את מנת הפסטה הזו תוכלו לאכול בלי ייסורי מצפון, כי יש בה הכול
תוספת קטנה ומזינה שיש בכל בית תהפוך את החביתה הרגילה של הילדים לסופר חביתה, ואם גם תוסיפו לה גרגירי תירס טריים, תתקבל מנה שהילדים מכנים חביתת שניצל תירס
שניצל תירס מעורר בכולנו זכרונות ילדות, וגם היום לא נס לחו, אבל רגע לפני שאתם מתפתים להוציא מהמקרר בסופר שניצל תירס מוכן וקפוא, קבלו את הגרסה של קינן בסל. אחרי שתאכלו אותה, לא תוכלו לחזור אחורה
אם חשבתם שטעמתם תירס מתוק, חכו שתנסו את התירס הלבן. כל מה שצריך לדעת על הגידול המקומי המופלא, ויש גם מתכונים כמובן
מתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים בחופש הגדול, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
מתכון נהדר של ציונה מלמן, מומחית לאוכל בריא. סלט שלוקח הרבה דברים טובים שנמצאים בשווקים בעונתם ורוקח מהם סלט קיץ מופלא
מתכון מנצח שתמיד מצליח לפשטידת תירס טעימה וקלה להכנה ממרכיבים שיש תמיד במקרר. בדיוק מה שאתם צריכים לארוחת ערב זריזה ומזינה לילדים
מייבשים את העגבניות לבד ובקלות, ומבשלים קרם פולנטה שנמס בפה, עם טעמים שלא תשיגו מקמח תירס רגיל
המשפחה של אורלי פלאי מכורה לשילוב של תירס וביצים שמייצר פשטידה עבה, והיא מוסיפה פטנט ומשלבת בין הפריטטה הספרדית לפולנטה האיטלקית שכדאי להגיש ליד סלט
לפעמים אין לנו כוח לבלות שעות במטבח. השף שחף שבתאי מראה איך בלי מאמץ, תוך חצי שעה בלבד, תוכלו להרים מרק תירס זריז בניחוח אסיאתי
מה מכינים לארוחת ערב קלילה? פשטידת תירס כמובן, כזו שגם ילדים וגם מבוגרים לא יצליחו להפסיק ליישר והיא אפילו ללא גלוטן
כבר שבענו ממרקים נדושים לחורף הזה, ודליה אלחדף שמתמחה במטבח דרום אמריקאי מעמידה על האש שני מרקי עוף מלאים בניחוחות ועתירי צבע וטעם
השרה שלפה שקית פופקורן סגורה שהוכנה מראש במהלך דיון חשוב של הממשלה בקריאה של "ההצגה מתחילה". אחרי ההלם של רבים - מלשכתה מסרו כי היא בדיאטה ונמנעת ממאפים, אבל האם מה שהיא אכלה באמת יעיל לירידה במשקל?
ילדים משוגעים על תירס, בדיוק בשבילם מכינה אורלי פלאי ברונשטיין לביבות תירס מטריפות ושמזכירות בכלל שניצל
באווירת הטיגונים שממלאת את המטבחים רגע לפני חנוכה, מכינה ליאת שירית כדורוני תירס ממכרים ופריכים במיוחד, שככל הנראה לא תפסיקו לנשנש עוד כמה פעמים עד להדלקת הנרות
יש לנו פטנט שהופך את מרק התירס הזה לעשיר, סמיך וקרמי במיוחד תוך זמן קצר
כמו הרבה ילדים, גם רחלי קרוט גדלה על שניצל תירס. הפעם היא מביאה את הגרסה הביתית והאפויה למאכל הכל כך אהוב הזה
השף נועם כרמון מנצל את עונת התירס ומכין אלוטה בסגנון מחוז וואחקה המקסיקני, עם סלסת צ'יפוטלה חריפה, שמשתלבת מעולה עם התירסים המתוקים שיש לנו בארץ
יוגב ירוס רוקח לנו את הסביצ'ה הכי טעים שתאכלו - טרי, מרענן, בריא וקל להכנה עם חומרי הגלם הנכונים לעונה
אבי ביטון מתקתק לכם לביבות טונה ותירס שילדים יעופו עליהן, הן פריכות מבחוץ עסיסיות מבפנים ויש להן צבע משגע, שילוב מנצח
לחדש ולהפתיע את הילדים בכל ארוחת צהריים מחדש זה לא עניין פשוט, בעיקר בחופש, אבל לבלוגרית ענת לבל, הלא היא טעימונת, יש את הפיתרון המושלם בשבילכם - אורז רך ומושלם עם תוספות כיפיות שמוסיפות עניין, טעם וצבע לארוחה
המחווה המדהימה הזו בוצעה בסיועו של מהנדס חקלאות, שעשה שימוש באלגוריתם שחישב היכן בדיוק צריך לזרוע את הזרעים. התוצאה: חצי מיליון מ"ר של מסי
את הדייסה האיטלקית המפורסמת כולם כבר מכירים, עכשיו תראו איך שידרגנו אותה
יוגב ירוס רוקח לנו את הסביצ'ה הכי טעים שתאכלו - טרי, מרענן, בריא וקל להכנה עם חומרי הגלם הנכונים לעונה
פופקורן הוא נשנוש יחסית מושמץ מכיוון שרבים אוכלים את הגרסה הלא בריאה שלו שעמוסה בחמאה ומלח. ובכל זאת, אם תכינו אותו בשיטה הביתית מדובר על נשנוש מושלם שיכול להחליף גם ארוחת ערב
היו כאן לא מעט הצהרות על "חור בקיר", דוכן "מחתרתי" ו"עד שנגמר", אבל אוכל כזה לא דורש יותר מדי דיבורים
לא צריך לשבור את הראש בחידושים למיניהם לילדים - אורלי פלאי מכינה לביבות פולנטה פשוטות ומושלמות שהילדים ישמחו לקחת חלק בהכנתן. חוץ מהעובדה שאפשר לאפות אותן במקום לטגן, הן גם אינן מכילות גלוטן
הצורך הגובר בפתרונות לארוחות מהירות ולקראת הקיץ והחופש הגדול הוביל את מעדנות להרחיב את סדרת חטיפי הפיצה האהובה. חטיפי הפיצה החדשים מהווים פתרון נוח ומהיר לארוחה, כך שאפילו ילדים ובני נוער יכולים להכין אותם בקלות: חטיפי פיצה בתוספת תירס
בעקבות הצלחת המוצר בשנה שעברה, טבעולמשיקה שוב את חטיפי התירס בציפוי קראנץ', כשרים לפסח לאוכלי קטניות
עולם המסעדנות עובר ימים לא פשוטים ואנחנו כאן כדי לתמוך ולהרים להם. מדור חדש יבחר בכל שבוע משלוח של מנה ממסעדה וילמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם, בבית. והפעם: פולנטה קטיפתית ועשירה של קרלוס סלמון, ממסעדת "בכרם"
כשיש לכם ביד מתכון מנצח לפשטידת תירס כמו שיש לאוולין חיימוביץ' מאמה, אתם יכולים להיות בטוחים שאתם מסודרים עם לפחות ארוחה אחת טעימה וקלה להכנה שהילדים שלכם יטרפו בהנאה
כשהטעם המתקתק של פולנטה עשויה קרם תירס טרי נפגש עם הטעם והמרקם האהוב של גרגרי החומוס, מתקבלת מנה שאתם רוצים לפנק איתה את החברים והמשפחה.לא מוותרים על החריף? יש גם מתכון לסלסת פלפלים וכוסברה פיקנטית שאתם חייבים לשם מעל
היא לא דורשת הרבה השקעה בהכנתה אבל כל ביס ממנה מוציא אנחת הנאה - אבי ביטון ועומר מילר מכינים פרגיות עם פטריות ביין אדום על מצע פולנטה. ארוחה מושלמת לחג או לסופ"ש רגוע בחיק המשפחה
מה לשים לכם בסנדוויץ'? אינס שילת ינאי חוסכת לכם כאב ראש אחד לשנת הלימודים החדשה ומפנקת במתכון למאפינס תירס וזיתים עסיסיים וקלים להכנה ממרכיבים שיש בכל בית. כי מי קבע שבתיק האוכל חייב להיות כריך
נכון, הוא לא סתם מתוק, וכן, הוא מכיל לא מעט פחמימות, אבל לצד כל כאלה מדובר על מאכל מגוון שמכיל כמה יתרונות בריאותיים חשובים בהחלט
10 דקות הכנה, לא יותר מ-30 שקלים ויש לכם ארוחה זוגית מפנקת לסוף היום. אודי ברקן ואושר אידלמן עוטפים כמו מתנה פילה דג עם קרם תירס, בצל ירוק ואגוזים ומתקתקים ארוחה, שגם חוסכת לכם את הכלים בסופה
לא רק מצות, שקדים ותפוחי אדמה. לכבוד חג הפסח, קבלו שישה חומרי גלם כשרים למאכל בחג שאולי לא ידעתם שהם כאלו
פופקורן מקלח תירס, פרוסטינג מושחת מגלידה וקינוח מרשים שיוצא מקרטון חלב שבילה במיקרו: הסנסציות הקולינריות הוויראליות עובדות בדרך כלל, אלה ממש לא
בת חן דיאמנט מארגנת לנו ארוחת צהריים שלמה בלי הרבה עבודה: מקלוני דג, משודרגים עם קלחוני תירס צרובים בחמאה ולימון ומטבל עגבניות ואיולי ביתיים, שהילדים ילקקו את האצבעות
קינן בסל עם מתכון שלישי ואחרון בסדרת מתכוני התירס שלנו, עם מנה פשוטה להכנה שעושה חיבור גאוני בין שני מאכלים שאנחנו כל כך אוהבים - תפו"א מדורה במילוי קרם תירס. במילה אחת - אמאל'ה!
לכבוד הקיץ השף קינן בסל, בעל חלל האירוח Society Salon חזר מהשוק עם ארגז של תירסים ושלושה מתכונים נהדרים - נתחיל עם לחם תירס ביתי, שמכינים בתבנית כמו עוגה בחושה, ואז צורבים בחמאה, כי זה ידוע שאלוהים ברא את החמאה מיד אחרי התירס
תירס הוא אחד המאכלים העתיקים בעולם, וגם אחד הנפוצים, עם בוא הקיץ הגרגירים הצהובים שלו מתחילים להתשלט על תפריטים של מסעדות ואנחנו רק מברכים את התופעה, קבלו כמה דוגמאות
לא כל מה שמתוייג בריא בהכרח אומר שאתם יכולים לאכול ממנו כמה שתרצו. חלק מהמזונות האלה מכילים הרבה קלוריות, שומנים ולא מעט סוכר, שאכילה מרובה שלהם יכולה דווקא להזיק ולא להטיב עמכם. הנה כמה מהמאכלים האלה
אוכלים תירס חם אבל הגרגרים נתקעים לכם בשיניים? סרטון של גולש אנונימי שעלה בטוויטר הפך ויראלי ומדגים: כך אוכלים קלח תירס בצורה הנכונה
שינויי האקלים עתידים לפגוע קשות בגידולי התירס וגידולי יסוד נוספים המזינים את רוב אוכלוסיית העולם - וכבר עכשיו מחיריהם נמצאים במגמת עלייה. אפשר למנוע את המשבר?
בחופש הגדול מכניסים את הילדים למטבח. יולי לשם, בת 11 מראה איך עושים את זה בקלות ומכינה מאפינס תירס ובטטה
התירס המתוק נמצא במיטבו וזו הזדמנות מצוינת לשלב אותו בארוחות מהירות, גם ברוטב פטנט לפסטה וגם לשידרוג של סלט כרוב פשוט
התירס לא רק מהווה את הבסיס לפופקורן האהוב ולכל כךהרבה מרקים ותבשילים נהדרים. הקמח שמופק ממנו יכול לשמש להכנת מאפים, לחמים ועוגות - וגם לתרום לשיפור הבריאות כאשר צורכים אותו במידה
אתם תוקעים אותם ללא הבחנה רק כי הם מתויגים כ"בריאים", אבל אם הייתם יודעים כמה קלוריות הם מכילים אולי הייתם נזהרים. וואלה! בריאות לכלכה את הידיים וחזרה עם מידע חשוב