מתוך החושך, תומר אגאי מצא את צביקי עשת, וחזר למצוא את עצמו
אי בודד ביוון, אם רק תיסחפו איתו
אי בודד ביוון, אם רק תיסחפו איתו
ביצים עלומות, דגים מושלמים וכל הבשר הטוב של רמת הגולן: החדשות הטעימות של ישראל
4 ימים של להבות אוכל גועשות. הנה כל מה שצריך לדעת עליהם, וכל מה שצריך לזלול במהלכם
נקודה קטנה של אור בין צלילי שבת בבוקר של אלנבי וההרפתקה של מואנה
חגיגות, השקות ופתיחת דלתות: החדשות הטעימות של ישראל
השופטים המנוסים של "משחקי השף" התמודדו עם משימת החלומות שלנו (ושלהם), וחזרו עם תובנות משפרות חיים
השף תומר אגאי, הבעלים של המסעדות סנטה קתרינה והצ'נה, יצטרף בעונה הבאה לאסף גרניט, יוסי שטרית ומושיק רוט בשולחן השופטים של "משחקי השף" של רשת 13 - כך נודע לוואלה! תרבות. לצד אגאי מצטרפים לתכנית כשופטים גם השפים רז רהב ותמר כהן צדק
כולם אוהבים את תומר אגאי (בצדק), כולם אוהבים את סנטה קתרינה (בצדק), אז מה השתבש במסעדה החדשה שלו?
שבע שנים אחרי שפתח את סנטה קתרינה, השף תומר אגאי משיק מסעדה חדשה, עם חצר לוהטת, אוכל מדרום איטליה עם קריצה לתוניסיה, וטאבון אחד שאי אפשר בלעדיו. תזמינו מקום, שלא תגידו שלא אמרנו
יש פה כל מה שרצינו אי פעם באירועים מהסוג הזה, ויש גם הבטחה אופטימית לרגעי קסם
אנחנו יודעים שהמצב במסעדות לא קל בלשון המעטה, אבל הקריאה של תומר אגאי, השף של סנטה קתרינה, אחת המסעדות הפופולריות בת"א, הצליחה להפתיע גם אותנו, וקצת לשבור את לבנו
כמו דייט ראשון בין העיר לאנשים שעושים אותה, קמה תל אביב מהריסות הקורונה, מחקה 11 שבועות של בידוד ובדידות, והחלה שוב לנשום
החל משבוע הבא ייצא לדרך פרויקט chef to chef, במהלכו 10 שפים מובילים, אשר שודכו לזוגות, יתארחו זה במטבח של זה, ויבשלו "גב אל גב" מנות איקוניות האחד של השני. כל הפרטים ואיך משריינים מקום לאירועי האוכל הלוהטים של החודש
בסניף רולדין באבן גבירול יחלקו מחר סופגניות בחינם, תומר אגאי מגיע הערב למתחם הכי לוהט בר"ג והמקום האהוב עלינו בפרדס חנה סוף סוף פותח בשעות הערב עם תפריט מיוחד. פותחים שבוע ראשון של נובמבר
קוסה מחשי: קישואים קטנים ממולאים בחיטה ובשר טלה, מתובלים בבהרט ומבושלים ברוטב עגבניות פיקטני. מנה חגיגית ואלגנטית שמאפיינת את המטבח המקומי שלנו
לחמניה שמנמנה ורכה ממולאת בחלקי פנים צלויים עם פטל מיובש מוגשת בתוך קערה עם מעט טחינה. השף תומר אגאי הצליח להפוך את השילוב המושלם שנוצר בין לחם ובשר אפילו למושלם יותר
מסעדת יריחו החדשה ביפו טובה משמעותית מעוד מסעדה גנרית בשוק הפשפשים. יחד עם זאת, הביקור בה מהווה הוכחה שקונספט 'מה שמוכן יוצא' יכול לפגום משמעותית בחוויה
מכירים את השפים שמייצגים את ישראל בחו"ל? לכבוד עונת הנסיעות הגיע הזמן לגלות עד כמה אתם בקיאים בסצנת השפים הישראלים שעושים לנו שם טוב בתפוצות והופכים את המטבח הישראלי לדבר החם בעולם
השף תומר אגאי מסנטה קתרינה לא נח על זרי הדפנה. הערב תיפתח מסעדת יריחו ביפו בה הוא מבשל ביחד עם שף עידן פרץ מפופינה ובהמשך, יפתח מסעדה גם באמסטרדם
אבי מפרגן בגרסת פסח ומארח חברים אצלו באולפן, כשכל אחד מהם מכין מנה חגיגית לפסח. גולן גורפינקל מכין קציצות דגים, עומר מילר מגיש תבשיל טבעוני ירוק מירקות אביב, ותומר אגאי מעניק מתכון לצוואר טלה ממולא
אחרי שטעם את הפריקסה של השף תומר אגאי בסנטה קתרינה וכמעט התעלף מרוב עונג, אבי ביטון מכין לכבוד החג את הגירסה האפויה, שכל אחד יכול להכין בבית
אמנם הוא לא מתוק, אבל התשובה הטוניסאית לספינג' המרוקאי הוא כמובן הפריקסה: לחמניה מטוגנת בשמן עמוק וממולאת בכל טוב
עם טאבון ענק, שף שהשתפשף אצל מיטב השפים ותפריט שעושה חשק - לא פלא שמסעדת סנטה קתרינה הפכה לאחד המקומות המדוברים ביותר בת"א