גם עוף, גם אורז וגם תפוחי אדמה: ארוחה מפנקת בתבנית אחת
לכל מי שמחפש מתכון פשוט וזריז לערב חג או שבת, אבל שיהיה גם מרשים וגם טעים, הגעתם למקום הנכון. תבנית אחת של שוקי עוף מלאי טעם, עם תפוחי אדמה ואורז שסופגים את כל הטעמים
לכל מי שמחפש מתכון פשוט וזריז לערב חג או שבת, אבל שיהיה גם מרשים וגם טעים, הגעתם למקום הנכון. תבנית אחת של שוקי עוף מלאי טעם, עם תפוחי אדמה ואורז שסופגים את כל הטעמים
הקארי מהמזרח הרחוק פוגש את הבורגול מהים התיכון בתבשיל משמח וטעים במיוחד. כל הטעמים מתאחדים ומשפיעים זה על זה: העוף מחמיא לעגבניות, הבצל מסמיק מקארי, והבורגול מתפורר מהנאה. חגיגה
אבי ביטון מפעיל את קסמיו ומכין לנו מנה נפלאה של שוקי עוף מבושמות בהדרים עם תבלין סודי ומשדרג, מתכון קליל בתבנית אחת עם שפע של טעמים
אבי ביטון יודע איך לעשות לנו טוב, עם תבשיל בדואי בסיר אחד, של שוקי עוף ובורגול, עם הרבה תבלינים וטעמים מקומיים, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
מנה מהירה, פשוטה וטעימה לשוקי עוף ביין לבן, עשבי תיבול ופטריות בטעמי אדמה מעולים שיחזירו אתכם לגבעות הירוקות והשמיים הכחולים של פרובנס
גיא גמזו, השף של מסעדת אריא, מכניס אותו למטבח הבייתי שלו עם מתכון מטריף לשוקי עוף פריכות ומטוגנות ברוטב לואיזיאנה סטייל