עוגת שמרים שוקולד של בית
רותם בארי מראה לכם צעד אחר צעד איך יוצרים ואופים עוגת שוקולד שמרים הכי עסיסית ומפנקת לחג הסוכות
רותם בארי מראה לכם צעד אחר צעד איך יוצרים ואופים עוגת שוקולד שמרים הכי עסיסית ומפנקת לחג הסוכות
אם אורי שפט מלמד אותנו איך מכינים עוגת שמרים כהלכה עם קרם שוקולד מענג, אנחנו עוזבים הכול ומקשיבים
צעד-צעד, ובקלות, אינס שילת ינאי מראה לכם איך מכינים עוגות אישיות של שמרים וקרם פקאן
שבועות, טוב יותר
מחפשים מתכון לעוגת שמרים מושלמת? בתיה שורק מלמדת אותנו להכין בצק שמרים מדהים ורך, ממלאת במלית קינמון ואגוזים ממכרת וכורכת הכול לשבלולים קטנים וקסומים שכל מה שמתחשק לעשות זה לתלוש אותם ולאכול
הפיתוי הוכפל, ראו הוזהרתם: טועמי חדש על המדף טענו הושחתו
מירב שיינר מקדישה את המתכון לסבתא מרים, שנהגה לאפות עוגת שמרים תפוחים "בלי חוכמות", עם הרבה סבלנות ואהבה
השף קונדיטור דודו אוטמזגין ביצירה פרי פיתוחו. מוקדש לכל מי שאוהבות ואוהבים להשקיע במלאכת האפיה
כל מה שטוב ורך במאפה הקובנה התימני, כל מה שטעים בעוגת שמרים עם שוקולד. אינס ינאי מאחדת כוחות במתכון מנצח לקובנה שוקלד אלוהית
סופ"ש גשום הוא תירוץ מושלם להכין לחם נתלש, הפעם דווקא מהז'אנר המתוק - של עוגה בעלת מעטה פריך מלמעלה, שקדים קלויים מלמטה ובפנים 'שמיכת פוך' מתקתקה שנמסה בפה
עוגת שמרים משגעת בעלת בצק עשיר, גבוהה, אוורירית ועדינה, בשני מילויים שונים - וניל וקינמון. עוד אוצר שכמעט נעלם מהעולם ועושה כעת קאמבק במסגרת פסטיבל מאפים אבודים
השבדים יודעים דבר או שניים על עוגות ומאפים מנחמים לימים קרירים. מירב שיינר רוקחת בהשראתם עוגת קפה מכשפת בשלושה מרקמים שיוצרים את הביס המושלם
קצת הכנה, קצת היערכות וקצת התעסקות, אבל זה כל כך שווה את זה
פסח מאחורינו, אבל נראה שבינתיים נאלץ להמשיך ולשהות בבתים עוד קצת. אז לכל מי שהתגעגע וגם למי שמעולם לא העז להתנסות, זה הזמן לאפות עוגת שמרים מפנקת שתמלא את כל הבית בריחות נעימים שיזכירו לנו בתקופת זמן מתעתעת זו, שהנה עוד רגע שבת כבר כאן
אחוזים בודדים מהמשתתפים בשאלון הזה הצליחו לפצח אותו. כולנו יודעים שכדאי לאכול הרבה אגוזים, עכשיו תנסו הבדיל בין הסוגים השונים, לקראת ט"ו בשבט שבפתח
עוגת שמרים קקאו-קינמון של סבתא פלה היא מהעוגות האלה שרצים להכין ברגע שרואים את המתכון. מאסטר האפייה ארז קומרובסקי מסביר איך עושים את זה נכון, מהר וטעים
במקום להתעסק עם התפחות של בצק, פיית העוגיות ענבל לביא מביאה לכם את הטריק שיאפשר להכין מאפה בוקר מושלם בזריזות: שבלולי שמרים במילוי לימון ואוכמניות
מלית הסוכר החום והקינמון יוצרת קרמל במהלך האפיה, וכשתולשים מהעוגה שושנה ריחנית מתגלית לה תחתית מתוקה ועסיסית. בטור אפייה ראשון של רות אופק, מהבלוג שמח במטבח, היא חושפת אחת מהעוגות הקלות והמנצחות שלה
שבלולי הבצק הרכים תופחים ונאפים בתוך אמבטיה של קרמל דבש ומייפל. נעמה אופה שבלולי שמרים ומסקרפונה שגדושים בקרמל, ויגרמו לכם ללקק את האצבעות והצלחת
אף אחד לא יצליח להשאר אדיש בפני העוגה הזאת של מאפיית "לחמים" בתל אביב שמשלבת מכל טוב: בצק שמרים עדין, מרציפן ותפוחים
מתלבטים איזו עוגה להכין בחג? מיקי שמו אופה קרנץ בצורת צמה קלועה פתוחה עם שכבה דקה של מלית דבש ושבבי שקדים מפוזרים מעל בשביל הקראנצ'יות
עוגת הקוזונק המפוארת נולדה כשניסו לשפר את הלחם היומיומי למאפה חגיגי עם סוכר ופירות יבשים. סיפורה של עוגת השמרים החמאתית שמככבת בתקופת החגים האירופית
הקונדיטור דודו אוטמזגין חבר לשרון אילון, ויחד הם הוציאו ספר מתכוני אפייה וקינוחים, שכל ההכנסות ממנו יועברו לילדים בסיכון. קבלו רעיונות מהספר, לקינוחי רושם מושקעים לחג
איך להכין עוגת שמרים במילוי שוקולד שלב אחרי שלב, כולל טיפים ומתכון קל שתמיד מצליח
במדריך הבישול להכנת בצק שמרים עלים מסביר הקונדיטור אלכס לביד מ-Bakers איך מכינים את המאפה המופלא
זוכרים את השוקולד הממולא הוותיק שגרר אחריו ממרח מפנק? מיקי שמו נזכר בעבר ואופה עוגת שמרים עם שוקולד רוזמרי
ערן ירוחם משדרג את העוגה הידועה של סבתא, מוסיף לה קפה ומחליף את שמו לשושנה, לפחות עד שהאורחים ילכו
הן היו עסיסיות ומבריקות. הן בדיוק יצאו מהתנור ורק חיכו להסיר מדנה מלמד את האנרגיות השליליות. העוגות של תומר עשו את העבודה
מתכון של השף אסף ארטיזנל מבית הקפה 'אסף ארטיזנל' ברמת השרון
עוגות שמרים חדשות, תוספות לחלב, פטריות קטנות וחמודות וכל מה שחדש על המדף