ביכורים איתנו: סנהדרינק ברדיו 103fm
מה תשתו ליד הגבינות בחג? ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר עושים לכם סדר. הקשיבו הקשיבו
מה תשתו ליד הגבינות בחג? ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר עושים לכם סדר. הקשיבו הקשיבו
לא תמיד צריך לעבוד קשה בשביל מנה וואו, רצועות סינטה ובמיה במינימום של מאמץ
מתכונים מנצחים למנות בשר בקר מרשימות ובעיקר טעימות, שלא ידרשו מכם הרבה עבודה וכמעט את כולן ניתן להכין מראש, כך שבערב החג עצמו לפחות מטלה אחת תהיה מאחוריכם
אחד מנתחי הבשר הטעימים ביותר מקבל שדרוג עם הסלט העשיר והמגוון הזה. אם אתם עפים על בשר אדמדם ברוטב מעולה וירקות מיוחדים בכל ביס - נסו את המתכון של תמרה אהרוני ולא תתחרטו
השף אבי ביטון מציג לנו מתכון קליל של סינטה איכותית - קליל טעים והכי חשוב, בריא, שיושב מצוין לצד סלט עשיר בטעמים. בול מה שחיפשתם לארוחת שישי הבאה שלכם
רוצים להשקיע עם מנת בשר סופר איכותית ומרינדה שגורמת לכם ללקק את האצבעות? חן מזרחי מציעה לכם מתכון שאפשר להתאים בדיוק לטעם שלכם ולהמם את השולחן כשאתם מגישים אותו
יותר מעשור של ריח בשר מעושן על הבגדים, והמשאית הזאת עדיין מתניעה כל בוקר בשמונה וחצי, ומבקשת לדעת אם "המחיר בסדר"
מה יותר חגיגי מנתח סינטה מתובל, שפורסים על השולחן בנוכחות הסועדים? הרוסטביף הוא אחת המנות המרשימות והקלות להכנה - רק לתבל ולהכניס לתנור, אבל כדי להבטיח שייצא עסיסי ומושלם יש לנו 5 טיפים להצלחה בטוחה
מנת הפולנטה האגדית של מסעדת מחניודה מירושלים, קציצות בורי על צזיקי של חמארה תלפיות החיפאית וסינטה הנפרסת ומונחת על רוטב טופי של הדסון - אם אתם לא יכולים לצאת לאכול באחת המסעדות האהבות עליכם ולהפגין תמיכה, לפחות הכינו לכם מנה כמו במסעדה בבית לאות הזדהות
10 דקות הכנה, גג שעה בישול ויש לכם צלי סינטה עם ערמונים וגזרים צלויים לערב החג. אז גם אם השנה תאלצו לחגוג בלי המטעמים של הסבתא או הדודה, סידרנו לכם מנה שאתם יכולים להכין בקלי קלות
הפתעה טעימה חיכתה לנו כשעלינו לעיר הבירה, כזו שמלאה בטעמים אסייתים. והפלוס הגדול- היא אפילו כשרה
רוסטביף מנתח יפה ועסיסי של סינטה תמיד גונב את ההצגה, במיוחד ברגע בו הוא מוגש לשולחן ונפרס לעיני הסועדים. השנה הוספנו לו גם רוטב חגיגי של פטריות, יין לבן וטימין שיגרום לאורחים לדבר עליו גם הרבה אחרי החג
בשר הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי אך עליית המחירים האחרונה לא תמיד מאפשרת לרכוש אותו במחיר סביר. באיזה רשת שיווק נמצא את הבשר במחיר הנמוך ביותר?
הקצב ואיש הבשר שגיא טריגר מהקצבייה והמעדנייה טריגר אנד בר בשרונה מרקט מסביר לכבוד יום העצמאות מהם הכללים לצלייה נכונה של נתחים שלמים על הגריל- מבחירת הבשר ועד הפריסה על הקרש וגם למה אתם ממש לא צריכים לפחד מהם רק בגלל שהם גדולים. להיפך, ההצלחה מובטחת
ארזתם את המשפחה, יצאתם לטבע, אבל אי אפשר בלי איזה סטייק על המנגל. רגע לפני שהסטייק העסיסי עושה טסססס על הגריל, אל תשכחו להכין סלסה רעננה ועוקצנית שתוסיף המון טריות וטעם ותעשה את כל ההבדל
השיטה שמבשלת נתחי בשר, דג או ירקות לשלמות כבר לא בבעלותם הבלעדית של השפים. מכשירי הסו וויד הביתיים הפכו לזולים ונגישים, עם שפע יתרונות: גם למאותגרי מטבח יצא נתח מושלם, אפשר להכין מראש ולצלות לפני ההגשה, ומעל לכל - הטעם. המדריך המלא לבישול בוואקום
סינטה כתומה בניחוח טנדורי על מצע של קוביות דלעת מתובלות, שף שאול בן אדרת מפגיז במנה עיקרית שדורשת מינימום מאמץ
הקצב יענקל'ה מור ממליץ על הנתח הישראלי הכי מושלם: סינטה טרייה כחול לבן שהופכת לנתח רוסטביף בתנור, ואם תלכו לפי ההוראות הוא ייצלה לדרגת שלמות
מצד אחד נחתי סינטה בשרנית, ומהצד השני, עלי מנגולד ואפונה ירוקה. מנה עיקרית, טעימה וחגיגית שהאורחים שלכם ישמחו לקבל בארוחת החג. והכל בחצי שעה
הקיץ לא יצליח לכבות את החשק לבשר, אבל במקום תבשיל כבד או חריכה מתמשכת על המנגל אבי ביטון מציע את הפתרון המושלם: מנת טטאקי סינטה, שעוברת צריבה קלילה ומשתדכת לרוטב מתקתק ומעקצץ
ביקור אצל מתן אברהמס במסעדת הדסון מבהיר למה מדובר באחת ממסעדות הבשרים הטובות בארץ: הסוד הוא בחומרי הגלם המשובחים. ויש גם בונוס, מתכון לחלונות ניו יורק- נתחי סינטה ברוטב טופי יפני
השף שאול בן אדרת מלמד איך מכינים בקלות בבית רוסטביף מנתח סינטה איכותי שנצלה עם המון שום. מנה חגיגית ומרשימה שמניחים במרכז השולחן ופורסים לפרוסות דקות מול האורחים - וזוכים לתשואות. הבונוס: אם נשאר, אפשר להתענג על הפרוסות הדקיקות גם למחרת
לא צריך לעשות שמיניות באוויר כדי להרשים את האורחים - מספיק סטייק טוב עם תוספת מעולה. השף אסף שנער צולה סינטה שבתוכה הפתעה ומגיש לצד תפוחי אדמה אפויים
3 זוגות שמשתפים פעולה במטבח מספרים על מערכת יחסים בצל הסירים ומבשלים לכם ארוחה זוגית: סלט שורשים, סינטה עם פירה וקרפ סוזט לקינוח
בשנים האחרונות הבשלנים הביתיים מעלים את הרף, ומשפרים את יכולות הבישול שלהם באמצעות טכניקות חדשות. על כן, לא מפתיע שהסו-ויד הבייתי מאיים להיות הטרנד של 2016. מה זה בכלל ואיך מבשלים בזה? השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה התנדב להסביר
מסעדת מיט בר היא ממסעדות הבשר הוותיקות בעיר תל אביב. האם השנים עושות לה טוב? אבי אפרתי הלך לבדוק את העניין בארוחת צהריים עסקית, וחזר כשבפיו הקביעה כי מדובר בסטייק האוס ראוי
אם מתחשק לכם נתח בשר עשוי כהלכה יוסי שטרית מלמד אתכם איך להכין נתח סינטה מעולה לצד סלט מלא בטעמים
היופי בסוכות הוא שלא צריך לבשל ארוחה גדולה - מגשים של מנות קטנות יעשו את העבודה. אופיר וידבסקי ממסעדת ברנז'ה פותח שולחן נשנושים לאורחים
גלילות סינטה מממולאות בסלט עדשים, ברוטב בלסמי מצומצם. מנה חגיגית וקלה להכנה שדורשת מינימום עבודה וסוחטת מקסימום מחמאות
במקום להשתעמם במנגל של יום העצמאות עם שיפודים, פרגיות וקבב - 5 נתחי בשר מעניינים שלא חשבתם שאפשר לשים על הגריל ולצאת מבסוטים
כשהיא צרובה למחצה ומוגשת כמו במסעדה, השף אסף גרניט מכין טטאקי סינטה על תבשיל אורז במרינדה אסייתית מרגשת
כשמכינים בשר כשר ואי אפשר לפנק אותו בחמאה, שילוב של פירות יהיה מושלם. נועם דקרס נותן מתכון לסינטה צרובה ונקטרינות
מבית הנשיא, היישר למטבח של דנה מלמד. שף רובי פורטנוי, שהתרגל לבשל לפרס, במפגן גורמה אצילי
מצפים, מטגנים ומכינים רוטב מהיר. ערן ירוחם מכין אסקלופ עגל בקראסט פריך שמתאים לארוחת ערב שישי
אל תראו לקצב שאתם מבולבלים. רוני קדר והצוות של מסעדת מיט בר מציעים הסברים לנתחים שכדאי לשים על האש (וגם מנות שכדאי לאכול על יד)
ערן ירוחם מציע מנה ראשונה וקלילה, רגע לפני שאתם פותחים את ההגדה: רוסטביף של סינטה מגולגל על אספרגוס