שווארמה על לחוח וסטייק עם ג'חנון: ארוחת הטעימות המושלמת לא קיי...
חגיגות, חיבורים, הפתעות ושידוכים: החדשות הטעימות של ישראל
חגיגות, חיבורים, הפתעות ושידוכים: החדשות הטעימות של ישראל
אחות קטנה, אחות גדולה, ואחיות שסוף סוף יכולות להיות כאלה
שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה לוקח חסה ייחודית ומלאת טעמים ומשלב בה חומרי גלם איכותיים. התוצאה היא סלט מרשים לחג הפסח ובכלל
מתלבטים מה להכין לליל הסדר? השף של מסעדת "פופינה" הפופולרית מסביר איך מכינים מנות גורמה של מסעדה אצלכם בבית, ומסביר איזה יין מתאים לכל מנה. עדיין לא נכנסתם?
החיבור בין שף מצליח למלון בוטיק מוקפד מעולם לא היה לוהט יותר, וכעת תורו של השף אוראל קמחי לעמוד בראשה של מסעדת רוחאן החדשה, במלון בראון ירושלים. כשקפיצה לחופשה באירופה הפכה למשימה כמעט בלתי אפשרית כיף לדעת שגם בארץ אפשר לתפור בקלות חופשה קולינרית מושלמת
שני ארגזים, צידנית אחת, 12 מנות וכמויות מופרעות של אלכוהול: המשלוח המטורף ביותר שראינו חיכה עד הערב האחרון של 2020 כדי לדפוק לנו בדלת
מסעדת פופינה חוגגת בימים אלו 6 שנים להיווסדה, וזה בדיוק הזמן לקפוץ לבקר שם ולגלות על איזה קינוח אתם פשוט לא יכולים לוותר בסוף הארוחה
השף אוראל קמחי יוצר ניצוצות במטבח של פופינה ולנו יש המלצה על מנה שפשוט אסור לכם לפספס
בשנים האחרונות הבשלנים הביתיים מעלים את הרף, ומשפרים את יכולות הבישול שלהם באמצעות טכניקות חדשות. על כן, לא מפתיע שהסו-ויד הבייתי מאיים להיות הטרנד של 2016. מה זה בכלל ואיך מבשלים בזה? השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה התנדב להסביר
למי שמאס בדפי לזניה מכבידים מציע אוראל קמחי חידוש קליל ומרענן שיחסוך כמה קלוריות: מאפה ירקות וגבינה כשאת דפי הבצק מחליף החציל
כשהגשם מתדפק על החלון, אין מתאים מלחלוק סיר ריזוטו מהביל. אוראל קמחי משדרג את המנה האיטלקית האהובה עם רוטב פסטו טבעוני
לסלט השורשים הסטנדרטי מוסיף אוראל קמחי שיחוק שמקפיץ את המנה בכמה רמות: גבינת עיזים עטופה בשקדים קלויים
ביקשנו מעשרה שפים צעירים לספר לנו על עשר המכות הקולינריות שלהם. אז מי רוצה להוציא את המרגרינה מחוץ לחוק, מי סולד מההטפה לטבעונות ולמי נשבר מסועדים בררנים מדי?
תפריט של ראשונות, עיקריות וקינוח? כמה מיושן. השף הצעיר אוראל קמחי בנה בפופינה החדשה בת"א תפריט ייחודי על פי שיטות בישול המנות: צלייה, אידוי, בישול איטי וכבישה
בספטמבר הקרוב תפתח בנווה צדק מסעדת שף חדשה, פופינה, בניצוחו של השף הצעיר אוראל קמחי, המתבססת בעיקר על טכניקות בישול מעניינות