איטה, תל אביב: דייט חלומות בתוך חלום שהתגשם. יותר רומנטי מזה?
אחות קטנה, אחות גדולה, ואחיות שסוף סוף יכולות להיות כאלה
אחות קטנה, אחות גדולה, ואחיות שסוף סוף יכולות להיות כאלה
שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה לוקח חסה ייחודית ומלאת טעמים ומשלב בה חומרי גלם איכותיים. התוצאה היא סלט מרשים לחג הפסח ובכלל
סדרת אירועי הפופ-אפ הקולינאריים, שכבשה את ניו-יורק ולוס אנג'לס, מגיעה לראשונה לתל-אביב, העיר שבה נוצרה. המלצה שלנו: אל תוותרו על הקוקטיילים
בימים כאלה של נטייה להתכנסות, היא אוהבת להרים את עצמה וליזום בילויים במקומות חמימים. טליה לוין עם שלוש סיבות מעולות לצאת מהבית באמצע החורף
איך לוקחים את כל הניסיון הזה כשבאים לדבר בתל-אביבית? מתחילים בקוקטיילים כמובן
עונת הפסטיגלים אמנם הסתיימה, אבל מסתמן שעונת הפסטיבלים רק מתחילה - פסטיבל דגים תאילנדי בנאם, פסטיבל חמין בשוק צפון, פסטיבל מנורת לילה בנווה שאנן, פופ אפ עוגיות בשוק הנמל, הרבה אוכל טוב, ופיצה אחת שמשנה את חוקי המשחק, פותחים שבוע קר אבל טעים
מבין כל המנות שחלפו פה בעשור האחרון, היו כמה שהשאירו חותם מיוחד, אז מי הן שבע המנות המנצחות של העשור שחלף?
מסעדת פופינה חוגגת בימים אלו 6 שנים להיווסדה, וזה בדיוק הזמן לקפוץ לבקר שם ולגלות על איזה קינוח אתם פשוט לא יכולים לוותר בסוף הארוחה
השף אוראל קמחי שוב מפתיע אותנו עם מנה המשלבת בין מרקמים וטעמים יוצאי דופן
השף אוראל קמחי יוצר ניצוצות במטבח של פופינה ולנו יש המלצה על מנה שפשוט אסור לכם לפספס
הערב בשעה 19:45 עשרות מסעדות ברחבי הארץ יחשיכו את האור למשך 8 דקות, כאות מחאה על הרגולציה המכבידה על ענף המסעדנות. איפה תוכלו לאכול ולמחות? ועוד חדשות אוכל מעט יותר אופטימיות כמו איפה מחלקים כיסוני גיוזה בחינם?
בקפה נורדוי סוף סוף פותחים דלתות גם לארוחות בוקר, בקיוטו יחנכו את הילדים שלכם עם סושי בחינם, אוראל קמחי מארח בפופינה וגם חיים טיבי בערב מיוחד עם שפים אורחים. פותחים שבוע טעים במיוחד
ערבי פיצה בלי תחתית במסעדת טיטו, כריכי פרנה בסגנון מרוקאי באווה סאפי, וארוחות הלואין בסגנון אמריקאי במסעדות - פותחים שבוע
שליטה בטכניקות, מאמץ וכוונות טובות הן אולי תנאי הכרחי ליצירת אוכל טוב אבל בוודאי לא תנאי מספיק. אבי אפרתי בביקור שלישי, והמאכזב ביותר עד כה, במסעדת פופינה בת"א
שיתוף הפעולה שכל כך חיכינו לו יוצא לאור השבוע: מאפיית לחמים וגלידריית בוזה חוברים יחד למיזם המתוק של הקיץ והשנה בכלל), וגם: חגיגת שקשוקה בכל הארץ, שיט קולינרי עם זוכה משחקי השף ותפריט טעימות חדש לפופינה
בשנים האחרונות הבשלנים הביתיים מעלים את הרף, ומשפרים את יכולות הבישול שלהם באמצעות טכניקות חדשות. על כן, לא מפתיע שהסו-ויד הבייתי מאיים להיות הטרנד של 2016. מה זה בכלל ואיך מבשלים בזה? השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה התנדב להסביר
גלידרייה ארטה משיקה טעמי גלידה סתווים על טהרת השוקולד, גם פופינה מציעה תפריט שוקולד מיוחד, מאיר אדוני הופך את המזללה לטרטוריה איטלקית ועוד מקומות שווים לאכול בהם השבוע
פסטיבל בשר בדיקסי, חגיגות יום הבסטיליה במסעדת פופינה, מיקום חדש ללה בוקה הירושלמית, ארוחת בוקר לבנונית בכפר תבור ועוד אירועי אוכל טעימים
מסיבת פתיחה מחודשת בפיר 23, ערב ויסקי בפופינה, יריד ביכורי גבינות ויין בחיפה וערב ברביקיו בטראק דה לוקס. כל מה שטעים השבוע
תפריט טעימות בלקני ביפו, ארוחה מקסיקנית בפופינה בתל אביב, פיצות חדשות בליטל איטלי במתחם שרונה, סנגריה ללא תחתית אצל רושפלד ועוד אירועים טעימים במסעדות
חגיגות שנתיים לפופינה, פסטיבל מסיכות בקמפנלו בת"א, פסטיבל אוכל בעמק יזרעאל ושבוע האוכל הצרפתי. כל האירועים הכי טעימים במסעדות
המסעדות מתהדרות בתפריטי חורף חדשים: מאיר אדוני מרענן את השורות בכתית, אוראל קמחי משדרג את התפריט של פופינה וגם במטבח לילה עוברים למתכונת חורף חדשה
אבי אפרתי מצא במסעדת פופינה המון מאמץ וכוונות טובות, שייצרו אוכל בינוני המתקשה להתרומם. זה אמנם מצביע על שיפור, אבל לא מתכנס לאמירה בשלה ומשכנעת
חוגגים את יום ירושלים ברופטופ מלון ממילא, משיקים תפריט עסקיות חדש בניניהאצ'י הכשרה בתל אביב ומסעדת פופינה עוברת לתפריט קיץ. מעוררי התיאבון של השבוע
מה שהחל כמחסן של מסעדת פופינה בנווה צדק, הפך לאחרונה לחנות יין ובר המציע לצד השתייה גבינות ונקניקים. השוס: יינות נדירים במחירים זולים
הפיצרייה הפופולרית משיקה פיצה לטבעונים, ארז קומרובסקי מתארח בחגיגות יום ההולדת למסעדת פופינה ובמסעדת גדרה 26 עורכים פסטיבל מרקי קובה. כל האירועים הטעימים של השבוע
פסטיבל שף תאכל חוזר עם עסקיות ב-84 שקלים, בנתניה חוגגים את פסטיבל אוכלים כשר, ומסעדת פופינה משיקה עסקיות שבת בצהריים. מה ואיפה נאכל השבוע
אוראל קמחי, שף מסעדת פופינה החדשה בתל אביב, משתעשע עם כרישה בשלוש צורות הכנה שונות: מרק כרישה בבישול ארוך, טרין כרישה וגבינה אפוי ורביולי כרישה צלוי
לא משנה איך תקראו לו - לוף, כרישה או פראסה, הירק המופלא משדרג כמעט כל מנה. המגדל גיא פרלמן ממשק גיא בשדה אליעזר ומאיה לביא מקפה בראון בת"א, מספרים אודותיה
אבי אפרתי ביקר בפופינה של השף אוראל קמחי והתאכזב מרות. נראה כאילו גור השפים הטווסי והמטורזן ביותר בשטח הגיע לתצוגת תכלית גרנדיוזית, אך בפועל, יצטרך לתרגל רבות
תפריט של ראשונות, עיקריות וקינוח? כמה מיושן. השף הצעיר אוראל קמחי בנה בפופינה החדשה בת"א תפריט ייחודי על פי שיטות בישול המנות: צלייה, אידוי, בישול איטי וכבישה
בספטמבר הקרוב תפתח בנווה צדק מסעדת שף חדשה, פופינה, בניצוחו של השף הצעיר אוראל קמחי, המתבססת בעיקר על טכניקות בישול מעניינות