מרק ירקות עם פירה
אם הכנתם פירה ונשאר לכם חצי סיר, אל תעזו לזרוק אותו, כי הוא בדרך להעשיר מרק ירקות טעים במיוחד
אם הכנתם פירה ונשאר לכם חצי סיר, אל תעזו לזרוק אותו, כי הוא בדרך להעשיר מרק ירקות טעים במיוחד
מי מאיתנו לא אוהב תפוחי אדמה על סוגיהם, אבל מסתבר שחלק מהם עלולים להיות מסוכנים
פירה יכול להיות מאכל (או תוספת) מאוד טעים אם מכינים אותו נכון, אבל מסתבר שהרבה מאוד מאיתנו שוגים בבישולו. כך לפחות טוענת שפית שהעלתה סרטון ובו הסבירה כיצד להכין אותו בצורה מושלמת, וזה ממש שונה ממה שהתרגלנו. צפו ולימדו
אודליה סויסה הופכת את השניצל האהוב לארוחה שלמה וממלאה אותו בפירה תפוחי אדמה ונקניקיה שמנמנה, כי למה צריך תוספת ליד אם אפשר לגלגל אותה פנימה לביס מושלם?
אין מנה מושלמת יותר מבשר בקר עם פירה שנמסים בפה, ואם נסמוך על 200 אלף הלייקים שהמתכון הבא קיבל - כנראה שמצאנו את השיטה הטובה ביותר להכין אותה
גם לכם נותרו שאריות מכל תבשילי החג? הנה כמה טיפים לשמירה נכונה עליהן ורעיונות למתכונים מעולים מכמה שילובים מפתיעים
שף מוביל שיתף את המתכון המנצח שלו להכנת פירה קרמי מושלם - ונראה שכולנו עשינו בדיוק את אותה הטעות
איתי אדרי עם מתכון מרשים, טעים ומנחם שכל אחד יכול להכין במטבח הביתי
חלק יתייחסו אליו כתוספת המושלמת. מבחינתנו הוא עומד בפני עצמו
הדר מלונאי, מאמץ אירופי ותפריט שמנסה לחבר צרפת וישראל. עכשיו בואו נדבר על מה שחשוב באמת
שפית מומחית לתפוחי אדמה טוענת שכולנו עושים פירה בצורה לא נכונה - והאופן שבו אנחנו חותכים את תפוחי האדמה הוא ממש חשוב
בכל שבוע אנחנו מקדישים סרטון מתכון אחד לכוכב ישראלי. הפעם הכנו את המאכל האהוב על גדול סרטוני חיקוי הסלבס- עדן דניאל גבאי. ביצה שלמה מדברת עליו אבל הוא רוצה רק שניצל ופירה, קל שהכנו.
הטמפרטורות הנמוכות והקור החודר, עשו לנו חשק לפחמימה מלאת נחמה והרי אין כמו תפוח אדמה. הוא יכול לשמש תוספת, אבל גם כארוחה שלמה. מטוגן, אפוי, עם רוטב, במרק או ממולא. כאן תמצאו את כל המתכונים המומלצים - לכם רק נשאר לבחור
עומר מילר ורותם ליברזון קיבלו מאיתנו שק תפוחי אדמה ונכנסו למטבח. התוצאה - שלושה מתכונים הכי טעימים לתוספת המשפחתית המועדפת
גורו הבישול לורה מק'לוהן פיטרסון האירה את עינינו כשגילתה מהי לדעתה הדרך הנכונה להכנת פירה ביתי - ומתברר שבכלל לא צריך לקלף את תפוחי האדמה קודם
סרטון קצר עורר סערת רשת ארוכה, והותיר אחריו שאלה אחת פשוטה - למה לא הכנו אותו ככה עד עכשיו?
משתמש טיקטוק פרסם את השיטה המהירה שלו להכנת פירה שמדלגת על שלב קילוף וחיתוך תפוחי האדמה, אבל יש מי שהגדיר את המתכון שלו כ"פשע כנגד האנושות" - אבל יש רבים שהחליטו לנסות את זה בעצמם ואפילו טוענים שזה טעים
אחד השפים החשובים והמצחיקים בעולם ייסד מועדון מתכונים ויראלי במיוחד, והפרק על אוכל הנחמה האולטימטיבי הוכיח למה
בין כל הלביבות והסופגניות של חנוכה לאינס ינאי מתחשק לנגוס בקרוקטים קטנים ופריכים. אפשר מטוגנים ואפשר אפויים ובכל מקרה הם פשוט מושלמים לאירוח
שף אוסטרלי החליט לגלות את הסוד שלו איך להגיע לפירה הקרמי המושלם ביותר, והוא תלוי בקליפות תפוחי האדמה שכולנו נוהגים לזרוק
מרקוס וורינג, שף נודע ופופולרי בבריטניה, שיתף את הדרך שלו להכנת הפירה המושלם וחשף את הטעויות הנפוצות שרבים מאיתנו עושים עם תפוחי האדמה והסביר מדוע כדאי מאוד להימנע מהן
ברק יחזקאלי (בורק) מלמד אותנו איך להשתמש בשאריות הפירה כדי להכין פאי דייגים - מתכון משגע לנתחי דג ים ברוטב עגבניות פיקנטי עם שכבת פירה קטיפתי מעל
הסתיו הוא זמן מושלם לביקור בעיר הבירה שמתאפיינת באוויר צלול וטמפ' נמוכות, שמקרבות אלינו את החורף המתמהמה עוד קצת ויחד איתו את התענוג באכילת מנה מנחמת ומחממת כמו אוסובוקו טלה-קלאסיקה שמבוצעת במסעדת אדום הירושלמית על פי כל הכללים
אישה אחת חלקה עם העולם את הטריק ה"מבריק" עליו עלתה לבדה. לטענתה הוא חוסך זמן, כאב ראש וכלים, אבל לצערה הרב, היו שהטילו בה ספק
אפילו פירה אתם לא יודעים להכין: שפים מצביעים על 7 טעויות נפוצות שאתם עושים בדרך כלל כשאתם מכינים פירה תפוחי אדמה - מהרגע שאתם בוחרים את תפוחי האדמה הנכונים ועד ההגשה לשולחן
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
מה הבעיה? מרתיחים את תפוחי האדמה, מסננים ולאחר מכך מוסיפים חלב.אז זהו, שהשף של רשת Food Network, יגרום לכם לפקפק בכל מה שידעתם על הכנת פירה
מנה מרשימה ומזינה, שכוללת דג וירקות ירוקים שמלאים בוויטמינים שאתם צריכים. והחלק הכי טוב - לוקח רק חצי שעה להכין אותה, ואתם ממש לא חייבים להיות בשלנים כדי להצליח איתה ובגדול
3 זוגות שמשתפים פעולה במטבח מספרים על מערכת יחסים בצל הסירים ומבשלים לכם ארוחה זוגית: סלט שורשים, סינטה עם פירה וקרפ סוזט לקינוח
הכנתם פירה לגדוד ונשארתם עם קערה גדושה? השף עופר בן אור ממסעדת באיירן מציע לכם לא לזרוק אלא להכין ממנו מטעמים חדשים ויצירתיים
אפשר לשלב טעמים מעושנים מהמדורה גם במנות שמכינים בבית. השף תומר ניב, מהמטבח של רמה בנטף, מלמד להכין בצלים חרוכים בעשבי תיבול, חזה ברווז ברוטב מתקתק, ומרק פול מעושן
הכי כיף לשחק עם צבעיו של הפירה. אפשר להכין פירה לבן סטנדרטי, ואפשר גם ירוק מתרד וכתום מבטטה וגזר. השף דוד גרויסמן מסעדת לוקה בהרצליה מלמד איך עושים את זה
איילת טריאסט הגיעה למסעדת רוקח 73 כדי לבשל עם אייל לביא פלמידה לבנה עם אספרגוס ירוק ופירה בטטה
געגועים לאוכל פרסי ביתי שלחו את לרה רוטר עד למסעדת פירה (כמו בירה ב-פ' רפה) באור יהודה והיא אפילו הצליחה לחלץ מתכון מהבעלים
השפית אביבית פריאל מכינה לחג אוסובוקו טלה ביין וירקות שורש מעל פירה שעועית לבנה. מנה חגיגית ומרשימה שממש, אבל ממש לא דורשת הרבה עבודה