קרנס, תל אביב: ארוחה לפנתיאון, מהסטייק דרך השירות ועד המחיר
ריקוד סוער ליד מדרגות הרבנות
ריקוד סוער ליד מדרגות הרבנות
אין צורך לריב, יש מספיק לכולם
מקום שמחזיר את הצהריים לאנשים
נשק יום הדין, כולל הקולות הקדמוניים
ביסטרו חדש בחולון רוצה לתת לתושבי האזור את האופציה הכי טובה למסעדה, בלי להגיע לתל אביב. הכשרות עבורם זה רק הבונוס
עצירת חובה צפונית, אבל גם נסיעה מיוחדת
בשר מתורבת הוא פתרון לשורה ארוכה של בעיות, אבל זאת רק בתנאי שמחירו יהיה סביר. חברה ישראלית מהצפון מצליחה לגדל את המרכיב היקר ביותר באמצעות שימוש בצמח הטבק
שף העל הבריטי גורדון רמזי העלה סרטון עם מתכון מושלם לסטייק עסיסי בדיוק כפי שמגישים במסעדות - והסוד שלו להכנה מתחיל עוד לפני הטיגון
כולל הפתעות, מלכודות, דיל שכבר לא רואים בעיר, ובעיקר תשובה לשאלה הכי דרמטית כרגע
בואו פתוחים, בואו גלויים, בואו חשופים. זה שווה את זה
בערך כמו כספומט, אבל יותר טוב ממזומן
שנים ארוכות של ידע, ניסיון ועבודת ידיים מאומצת הובילו את תמיר לוי לפתוח את מקרר הבשר הגדול שלו, ולחייך
הטעות שכולם נופלים בה, הטיפ שיציל אתכם וההמלצה שתשמור היטב על הארנק: מומחי הבשר של דבאח משתפים
כי למה לחכות שיזמינו אתכם למסיבת יום הולדת בפארק גבעתיים?
כי בסוף, אחרי כל המילים, זה רק הבשר
הגענו לפה עם תשוקה קרניבורית עזה שמקורה באיזה אינסטינקט אנושי קדום. חבל שהקשבנו לאינסטינקט הזה
מדובר בפצצת אוכל-כסף, וזה אפילו לא הדבר הכי קטלני שהיא עושה
בדרך כלל המדור הזה משתדל לדלג על פופ-אפים. הפעם המשוכה הייתה גבוהה מדי
וואלה! תיקתקנו בהגשת ירדן ויזל - ההפך מכל מה שחשבתם על מבזק חדשות. הדור הבא של עולם המבזקים, שיביא את כותרות היום של אתר וואלה! מהחדשות, התרבות, הלייף סטייל ועד הסלבס בצורה קצרה, קלילה ובפורמט חדשני שלוקח השראה מעולמות הטיקטוק
חובב אוכל איטלקי העלה לרשת סרטון שבו הוא מדגים כיצד להכין סטייק בקלות באמצעות המיקרוגל וקצת שמן. צפו בסרטון המוזר שסחט תגובות בהתאם
כי לא כל חיתוך של סטייק צריך גם לחתוך ישר את הכיס
משלוח בשרני, מארז חורפי ולא מעט קיצורי דרך משמחים: טועמי "חדש על המדף" התכסו
הגריל חימם את כל מה שצריך, והמקרר צינן את כל השאר: טועמי "חדש על המדף" ערוכים
אומניה היא תוספת מרעננת לנוף המסעדות בגליל, העיצוב עכשווי, המנות טובות, בחומרי הגלם אין פשרות והתמחור הגון ממש
שלוש משפחות הגיעו לארוחה משותפת עם רון יוחננוב בסטקיית הבוקרים: "החיבור היה מרגש". מה הם חשבו על הבשר במסעדה? צפו בכתבה
כך תכינו את הסטייק המושלם ב-5 פעולות פשוטות - טובי השפים ממליצים על טכניקה פשוטה (אבל יקרה וארוכה) להכנת סטייק עסיסי וטעים. אניני טעם, זה בשבילכם
קיצור דרך קינוחי, נשנוש ממרק מצפון והקונדיטוריה הכי מגרה בארץ: טועמי "חדש על המדף" מתאוששים
המשאלה שלו, המשאלה שלנו, המשאלה של כולם - הכול מתגשם בדיר אל אסד
כנסו לאוטו, שימו וויז, ואל תפסיקו לנסוע עד שאתם מגיעים. אה, ובואו רעבים. מאוד רעבים
כמעט שלושה עשורים של סועדים מרוצים בחיפה הפכו את "סטקיית הבוקרים" לבית משפחתי חם וטעים. סניף חדש שלה רוצה לעשות בדיוק אותו דבר גם באזור המרכז
בלי להתבכיין, בלי להתלונן, בלי להתייאש, עם הסטייק הכי מפתיע (והכי משתלם) שאכלנו לאחרונה
האם בטריגר בשר ויין תמצאו את הבשר הכי טוב בישראל? עדיין לא, בשר טוב בתמחור הגיוני? כן, בהחלט
אם המקום עושה את החרדל שלו בעצמו, כמה לעזאזל אתם חושבים שהוא משקיע בסטייק?
במהלך ארוחת הערב במלון "רויאל ביץ'", נחנק הגבר מהאוכל. צוות רפואה שהגיע למקום העניק לו טיפול רפואי ופינה אותו כשהוא מורדם ומונשם לבית החולים יוספטל בעיר
מארון 5 נחתו בארץ וקשה לפספס כמה הם נהנים! החלטנו לשדרג להם את החוויה ולהכין את המאכל האהוב על אדם לוין- סטייק.
אחד ליד השני, חדש ליד ישן, רגיל לצד מודפס. הכינו את המנגלים של יום העצמאות, בקיצור
עוד לא נרגענו מארוחות החג - ובאופק כבר מנצנצים אורות המנגל של יום העצמאות. ברשתות הבשר נערכים לשיא של ביקושים, שכן למרות שישראל היא אלופת העולם בטבעונות, צריכת הבשר הטרי בשנים האחרונות דווקא נמצאת בעלייה
איך עובדים עם סינטה ולמה מתאים שייטל, איזה נתח הולך לצלי ומה עושים עם פילה? תנו לנו לקחת אתכם יד ביד עד הווטרינה, ומשם למטבח
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
יש כאן סביח של בוקר עם הפתעה סודית, מעדניה עם ביס מושלם וגם סטייקים מצוינים במחירים שכבר לא רואים כאן, אבל זה לא הכול
חשבנו שכבר קשה מאוד להפתיע אותנו עם השילוב האהוב של פחמימה ובשר. טעינו
שפית ידועה שיתפה סרטון שבו היא הסבירה כיצד ניתן לדעת בדיוק מה מידת העשייה של הסטייק - משהו שרק מקצוענים יודעים לעשות. מה צריך בשביל הטריק הזה? רק את כפות הידיים שלכם. צפו בסרטון הוויראלי
מקובל לחשוב שהנוזל האדום שמגיר הסטייק הוא דם, אבל זו טעות נפוצה. בבשר שאנחנו צורכים בדרך כלל לא תמצאו אף לא טיפת דם אחת. אז מהו הנוזל האדמדם הזה והאם הוא חיוני? בדקנו ולהלן המסקנות
מעל ל-3.5 מיליון איש כבר צפו בסרטון שבו "נחשף" איך מכינים בבית סטייק באיכות כמו של מסעדה, אבל נותרו בהלם כשראו בכמה חמאה השתמשה הבשלנית. האמת? גם אנחנו בהלם ומתקשים להאמין. צפו בסרטון ותבינו למה
השף דיוויד תמרקין שיתף ברשת מנה שכינה אותה "סטייק לחם" כתחליף צמחוני לבשר וזכה ללעג כי מדובר בלחם מטוגן במחבת: "יש כל כך הרבה תחליפים לבשר היום. לחם הוא לא אחד מהם"
השם איטלקי, התפריט טורקי והמיקום ישראלי לגמרי, אבל אם מחזיקים מספיק חזק ושורדים את המסע הטרנס-אירופי, מגיעים לסיבה האמיתית שבגללה כדאי לשבת פה
בואו ננצל את ההזדמנות הזאת לפני ששוב יהיה מאוחר מדי לארוחות שחיתות בשריות שכאלה
סטייק שצריך דרכון, פריקסה שלא צריך שום דבר, בית קפה של בוקר וכמה מהחופים הכי יפים בארץ: המלצות אוכל טובות באמת באשדוד
יש בשר שלא דורש יותר מדי התעסקות, ויש מתכונים שחורכים את הרשת כל פעם מחדש
הדרך עמוסת עצבים, הרחוב מוזנח והתפריט מעט מהוסס, אבל הכול מתפוגג כשהבשר מגיע לשולחן