האדום האדום הזה: גספצ'ו עגבניות צונן
גספצ'ו הוא אחת המנות הקיציות האהובות במטבח הספרדי. רות אוליבר מכינה מרק עגבניות קר תוך כמה דקות בלבד
גספצ'ו הוא אחת המנות הקיציות האהובות במטבח הספרדי. רות אוליבר מכינה מרק עגבניות קר תוך כמה דקות בלבד
במקום להפעיל את התנור הלוהט בשיא הקיץ אפשר להפתיע בקינוח קר ויצירתי: מרק צונן עם דובדבנים שיוציא את המיטב מפירות הקיץ המתוקים
יולי החם מתחיל, הילדים בחופש ולכם אין חשק להזיע במטבח? זה הזמן להכיר מרקים קרים קלילים ומרעננים, שלא מכבידים על הגוף והנשמה
הוא סגול, לימוני ומרענן ויהפוך כל ארוחה למצננת ונעימה בימי הקיץ. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק טרטור צונן בפחות מעשר דקות
במדור חדש, תכין בכל שבוע אולגה יסובסקי מנה בריאה ופשוטה שיכולה להכנס לתפריט השבועי שלכם בקלות. הפעם - מרק יוגורט רוסי קר
הבלנדר (ולא המזגן) הוא ידידו הטוב ביותר של האדם בימי הקיץ: מרקים צוננים מעגבניות, יוגורט, סלק, מנגו או מלון. יא אלוהים, איזה חום
לרגל גל החום שיעבור עלינו בימים הקרובים, שכחו לרגע את הקדירות והכינו מעדנים קרים ומרעננים
מה ארז מוסיף למרק היוגורט, למה אלי לנדאו הפסיק לאכול מרק קר ומאיפה מגיע הגספצ'ו של אנטוניו מנסה? אספנו עבורכם חמישה מתכונים למרקים צוננים