ארוחה משפחתית: מסבחה מחוץ לקופסה
במקום להסתבך עם גרגירי חומוס, מכין השף יואב בלימן מסבחה עם טוויסט משחה מתקתקה משעועית לבנה המוגשת עם טחינה, פיתות ופרגיות צלויות
במקום להסתבך עם גרגירי חומוס, מכין השף יואב בלימן מסבחה עם טוויסט משחה מתקתקה משעועית לבנה המוגשת עם טחינה, פיתות ופרגיות צלויות
פרידה קאלו בתל אביב נסגרה בקיץ האחרון. במקומה נפתח בימים אלה מטבח לילה: בר, לאונג', מסעדה ומועדון מקום שמעוניין שתתחילו אצלו את הלילה, וגם תסיימו אותו שם
יואב בלימן, שף מסעדת 'פרידה קאלו', קופץ לביקור לטיני במטבח של דנה מלמד וצובע אותו ניחוחות ממסטלים
מאיר אדוני יתארח מחר ב"פרידה קאלו" ויבשל יחד עם יואב בלימן ארוחה ב-56 שקל למנה
מה ארז מוסיף למרק היוגורט, למה אלי לנדאו הפסיק לאכול מרק קר ומאיפה מגיע הגספצ'ו של אנטוניו מנסה? אספנו עבורכם חמישה מתכונים למרקים צוננים
ב"פרידה קאלו" החדשה שתפתח מחר בלילינבלום התל אביבי לא מאמינים במנות עיקריות, וממש רוצים לעשות לכם שמח