ניקיון, כפיים
שנים ארוכות ומתישות בעולם האוכל הישראלי הכניסו את יונה ששון ומוריס גיני למטבח עם יחס הטעם למ"ר הכי טוב בתל אביב, והם יוצאים ממנו עם חיוך, ובשורה
שנים ארוכות ומתישות בעולם האוכל הישראלי הכניסו את יונה ששון ומוריס גיני למטבח עם יחס הטעם למ"ר הכי טוב בתל אביב, והם יוצאים ממנו עם חיוך, ובשורה
לפני קרוב לשנה עברה מסעדת טופולינו מירושלים לתל אביב, ונפתחה מחדש תחת השם לוקה ולינו. היום נודע כי המסעדה האיטלקית נסגרה לחשיבה מחדש, וייתכן שאף לצמיתות
ארוחות החג מאחורינו וכעת אפשר לחזור לשגרה עתירת גלוטן וגם שפויה ובריאה יותר. הנה הצעד הראשון לשם: סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט של מסעדת לוקה ולינו
את הסולת מחליף במתכון קמח התירס המשמש להכנת הפולנטה האיטלקית. טעמו המתקתק של התירס ומרקמו הגס הופכים את העוגה הזו לתענוג של ממש והיא גם נטולת גלוטן
הבריק הצפון אפריקאי הוא מאותן המנות שמתאימות לכל שעה של היום - מתכון לעלי סיגר דקיקים במילוי אגדי של מסעדת לוקה ולינו שאפשר לאכול בוקר צהריים וערב
נדיר למצוא ארוחת צהריים איטלקית שאפשר לסמן בה וי על תבשילים מספקים, פסטה טרייה, ראשונות מעולות ושירות מתוקתק. מועדון ארוחת הצהריים מגיע ללוקה ולינו
בעיר בה הכל מרגיש כה ממוצע ושבלוני, נעים להגיע למסעדה שמעוררת אהדה, בתנאי שהיא מצליחה גם במבחן התוצאה. למרות ההבטחה, הגלגול התל אביבי של טופולינו הירושלמית טעון שיפור ורחוק מלממש את הפוטנציאל. אבי אפרתי מבקר בלוקה ולינו
תכירו את מסעדת לוקה ולינו החדשה, הגירסה התל אביבית של טופולינו. במקום החדש יגישו אוכל איטלקי ביתי עם סיבוב ירושלמי