כך מכינים תמצית וניל אמיתית בבית, בלי לקרוע את הארנק
כי הסוד הגדול של הקונדיטוריות צריך להגיע לכולנו
כי הסוד הגדול של הקונדיטוריות צריך להגיע לכולנו
עינת רגב, השפית של שגרירות קנדה בישראל, עם מתכון לטארט בהשראת חטיף הנאנימו הקנדי - המבוסס על תחתית פריכה של פירורי ביסקוויט, אגוזים וקוקוס, קרם וניל וציפוי שוקולד
אתם לא מאמינים באיזו קלות יוצרים מאפינס מעוצבים ומרשימים. התוצאה - מאפה רך ומפנק מעוטר בקציפת וניל
העוגיות האלה לא תלויות גיל, עונה או מצב רוח, הן פשוטות להכנה והן הכי טעימות שיש
פשוט וקל להכנה, נפלא כארוחת בוקר, נשנוש אחה"צ, ובגרסה המלוחה - אפילו ארוחת ערב לגיטימית, לילדים וגם למבוגרים, המאפין הוא המאפה האולטימטיבי, אז אספנו לכם 7 מתכונים אהובים במיוחד
זה אולי נראה כמו משהו שתוכלו להשיג רק במאפיות יוקרה, אבל אם תעקבו אחרי השלבים של ההכנה בסרטון הויראלי - גם אתם תוכלו לטרוף את המאפה הזה
בא לכם להכין גלידה איכותית בבית אבל אין לכם מכונה? אל דאגה, כל מה שאתם צריכים זה שתי שקיות זיפלוק ויכולת שיקשוק מרשימה ואתם בדרך הנכונה
המאכלים האהובים עלינו נמצאים בסכנת הכחדה וחלקם עתיד להיעלם בקרוב לחלוטין. בחידון שלפניכם רשימה של מאכלים - האם תצליחו לנחש מי מהם עתידים להעלם בשנים הבאות?
מסתבר שהווניל הוא התבלין השני הכי יקר בעולם, וכעת הוא נמצא בסכנה קיומית. יצרני הגלידות כבר מודאגים, ומדווחים על התייקרות משמעותית של הטעם הכי נמכר
שיחת טלפון מפתיעה מחזירה את נעמה נויהאוז לימי נעוריה בקיבוץ ולראשית הרומן עם מוצרי חלב. הזיכרון המתוק הופך למתכון פשוט אך מרשים לקרמשניט ביס עם בצק עלים אפוי ופירות יער
לאפייה איכותית באמת, שווה להיפטר מתמצית הווניל ולעבור למקל וניל אמיתי. אז איך מחלצים את גרגירי הווניל כמו מקצוענים?
מה הדרך הכי טובה לקלף ג'ינג'ר, איך ממירים בין שמרים טריים ליבשים ולמה הכל מתקלקל גם במקרר? מקבץ שאלות למאמן המטבח
אנחנו יודעים שכשזה מגיע לקרם ברולה מה שמפחיד אתכם זה הרגע שבו שורפים את הסוכר, אבל בינינו - כדאי לכם להעיז
מדור מיוחד לחג ובו צבי טריגר חושף את הפרוטוקולים הסודיים של וואלה! אוכל ואת הקינוח האופטימי שלו לראש השנה
מילדים בחופשה ועד פקחים של העיריה, מי יוכל להגיד לא לגירסה של דנה מלמד לארטיק תותי פרוטי?
אלינוער רבין מכינה קונוסים של גלידה מפרי המנגו הכובש בטעמו וריחו את כל הסביבה. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות