אם אתם בסביבה, קחו ביס מנהריה
טליה לוין מקדישה את המדור לעיר שעשתה לה חלק ניכר מהילדות. וממליצה על שלושה בתי אוכל ושתייה שצריכים אתכם היום, כדי שיוכלו להישאר שם גם ביום שאחרי המלחמה
טליה לוין מקדישה את המדור לעיר שעשתה לה חלק ניכר מהילדות. וממליצה על שלושה בתי אוכל ושתייה שצריכים אתכם היום, כדי שיוכלו להישאר שם גם ביום שאחרי המלחמה
גלגל שיניים ענקי שמסתובב בגליל, דיל בירה שמסובב במרכז ובראנץ' חדש שנוחת בחיפה: החדשות הטעימות של ישראל
איך הכי טוב לפתוח את היום, עם מה כדאי לסגור אותו ומה בדיוק עושים בין לבין?
יש כאן קלאסיקות מצוינות כמו פרגית ושניצל, אבל גם מנת גירוס חדשה שעושה קצת יוון בלב
הזומיבלנד שהתפתח במטבחי ארצנו לא חייב להגיע גם אליכם, אבל אף אחד לא מתכוון חלילה לבקש מכם לבשל שוב
הדונר קבב נחשב לאוכל רחוב מאוד פופולארי בחו"ל (גם אם הוא לא הכי בריא). פוסט של בשלנית בבפייסבוק חושף כיצד ניתן להכין אותו בעצמכם בבית והתגובות היו נלהבות. כנסו ותכינו גם אתם
הלוקיישן הלוהט של כיכר רבין מתחדש עם פיתוס, מזללת רחוב יוונית שמגישה גירוס (שווארמה מכבש), וגם סופלקי משיפודי קבב או פרגיות ואפילו קציצות זוקיני, יוון מעולם לא הרגישה כה קרובה
לטורקים יש שווארמה וליוונים גירוס. אבי ביטון מצא במקום הכי לא צפוי, טברנה יוונית קטנה ושמחה שמגישה גירוס בתוך פיתה מגולגלת כמו ביוון וחזר עם מתכון פשוט וקל להכנה בבית
מבחינת עוצמה וכוח כלכלי וצבאי האי השכן הוא כבר לא מה שהיה בתקופת בית שני, אבל מבחינת אוכל זה כבר סיפור אחר. פשטידת תרד, שיפודי סופלקי, יוגורט צזיקי ואפילו סופגניות יווניות - המאכלים הכי טעימים שיצאו מיוון