מסעדת דוק של אסף דוקטור: המינימום שלה הוא טוב. הרבה פעמים הוא מזנק למעלה
המטבח גדל, הדיבורים לא קשורים למיתוג והמאמץ ניכר בתפריט. עכשיו רק שמישהו יסדר לאבי אפרתי את המיזוג
המטבח גדל, הדיבורים לא קשורים למיתוג והמאמץ ניכר בתפריט. עכשיו רק שמישהו יסדר לאבי אפרתי את המיזוג
נגיף מפלצתי ורכבת קלה מפלצתית לא פחות הכריחו את שיפודיית-העל לנדוד 230 מטר צפונה, ולהתחיל להגשים חלומות ישנים
הזומיבלנד שהתפתח במטבחי ארצנו לא חייב להגיע גם אליכם, אבל אף אחד לא מתכוון חלילה לבקש מכם לבשל שוב
אתם יכולים לבוא ולקחת, אתם מוזמנים להביא כיסאות מהבית, אבל יותר מהכול אתם חייבים לראות איך גורמים לאנשים לחייך דווקא בימים האלה
עוד שבוע עבר וגם הפעם אכלנו 3 ארוחות נהדרות שהפכו את החום לנסבל יותר, קבלו אותן
תירס הוא אחד המאכלים העתיקים בעולם, וגם אחד הנפוצים, עם בוא הקיץ הגרגירים הצהובים שלו מתחילים להתשלט על תפריטים של מסעדות ואנחנו רק מברכים את התופעה, קבלו כמה דוגמאות
בכל סוף שבוע נמליץ לכם על שלוש מנות שעשו לנו את השבוע. והפעם - מנה בת"א, מנה בירושלים, ומנה באתונה
עם כבוד עצום לחומרי גלם מקומיים, פשטות אינטלגנטית, יצירתיות וכשרון מכינים במסעדת דוק בת"א אוכל טעים בתמחור הוגן. אבי אפרתי נהנה מכל רגע
זו היתה שנה מעניינת בקולינריה הישראלית, והכוכב המרכזי שלה הוא ללא ספק אותו מושג חמקמק: "מטבח מקומי", שמסעדות רבות השנה הקפידו להצמיד לעצמן. במקביל, אוכל הרחוב קיבל השנה את הכבוד הראוי לו והבועה התל אביבית החלה להפוצץ. אלו המסעדות שהכי אהבנו השנה
לא הכול כליל השלמות בדוק החדשה של האחים דוקטור בתל אביב, אבל חומרי הגלם נבחרים בבירור באהבה רבה וללא פשרות. ברגעים הטובים, ויש בהחלט מאלו, טעים כאן מאוד
גלידרייה נהדרת שתעביר את הקיץ בשלום, מסעדה חדשה שהיא מעבדת ניסויים של אוכל ישראלי, המסעדה המושלמת לשבת בירושלים ובית הקפה שבו תעבירו את ימי הקיץ. המקומות שהכי אהבנו החודש
למעט הפלפל השחור כל חומרי הגלם הם מישראל. תכירו את דוק, מסעדה חדשה לאחים דוקטור שהיא גם מעבדה שעוסקת בניסויים באוכל מקומי