חציל בתנור עם רוטב אדום בלי טיגונים
לא פורסים, לא מטגנים ולא משתלטים עם הריח על כל הבית, אבל כן יוצאים בסוף עם מנה מנצחת
לא פורסים, לא מטגנים ולא משתלטים עם הריח על כל הבית, אבל כן יוצאים בסוף עם מנה מנצחת
צלחת חומוס אהובה על כולם, אבל אם להודות על האמת בקיץ היא עלולה להכביד. בדיוק בשביל זה המציאו היוונים את הפאבה - ממרח קליל ועדין מאפונה צהובה. מגישים עם פרגיות ויש לכם ארוחה משביעה וקייצית
לא לשבת בבית, לא להתייאש, לא לוותר ולא להקשיב לעצות
כן, זה המבורגר חדש בתל אביב. כן, הוא שווה את זה
במסעדות גרקו מספקים בריחה קטנה ליוון על הטברנות הצבעוניות שלה והאוכל הים תיכוני השמח. השף אליאב גולדנברג ממלא את הבית באותם ריחות וטעמים עם תבנית בצלים ממולאים אורז ובשר שנצלים בתנור ברכז רימונים ויין
חוקי הפורמט הכשר מציבים רף מאתגר לאימפריה הכחולה של צביקי עשת, אבל קצת חוכמת רחוב ועוד יותר מזה תרבות מובילים לדילוג קליל מעליו
תגובת-נגד יעילה לנסיקת הטמפרטורות ומענה יעיל לשעות הכי שמחות של היום: החדשות הטעימות של ישראל
טליה לוין חוגגת את הקיץ, עם יין חדש מפורטוגל, אוזו עם זווית ישראלית ושפריץ מארגנטינה
כדורי בשר רכים ונימוחים ברוטב סמיך ועשיר של אפונה, לימון ויין לבן - מעדן מהמטבח היווני של מסעדת גרקו
הבצק של הבורקיטס האלה לא דורש לישה או רידוד, הוא מתבשל בכמה דקות בסיר, והוא קל ומהיר להכנה. אח"כ הם מתמלאים בגבינת פטה וחציל, ואנחנו כל-כך הולכים להכין אותם הערב. מתכון מושלם לחג השבועות
יקיצות טעימות, בשורת אוכל משמחת מהצפון וגם השתוללות תל-אביבית מושחתת: החדשות הטעימות של ישראל
כמו לא מעט רעיונות שנולדו באימפריה השמחה של צביקי עשת, גם הדבר הזה מצלצל חזק בהקשבה הראשונה, מתחיל להיות מובן כשמתיישבים לאכול, ומסיים ב"איך לא חשבו על זה קודם" כשהצלחת מתרוקנת
הזוקיני מככב במטבח היווני, ולצד גבינה משתלב נפלא בתוך קציצות קיציות חלביות. רק אל תשכחו להגיש אותן לצד יוגורט מתובל שיוסיף רעננות למנה
זאת לא יוון, ואין כאן טברנה עם רוח (וריח) של ים, אבל כל השאר מספיק קרוב למקור, ומספיק הוגן בשביל שתחזרו
כמי שרוחשים חיבה מסוימת לגרקו, הקונספט של גרקו אוזרי נראה לנו מפתה למדי. ובכן, הקונספט דווקא אחלה, ובערך כאן זה נגמר
שוק אוכל יווני, בייקרי עם מאפים מסורתיים ומתוקים, מעדנייה עשירה ואוזריה עם מנות קטנות לנשנוש לצד האלכוהול. צביקי עשת, הבעלים של מסעדת גרקו פותח את מתחם החלומות לחובבי האוכל היווני, וכבר דוהר אל עבר היעד הבא והכה מתבקש
המהלך האחרון של צביקי עשת בגרינברג גרם להמון סימני שאלה, ואבי אפרתי לא הצליח לענות על אף אחד מהם
מארזים שמחכים לעלות על הגריל, מסיבות שמתות שתגיעו אליהן וגם אופציות למי שמעדיף קצת פחות בשר: החדשות הכי טעימות בישראל
יש כאן טאץ' יהודי ביתי, טעמים מהבלקן ולא מעט תפוחי אדמה ושמנת חמוצה. כן, זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע
הוא קרמי ואוורירי, מרשים ילדים ומבוגרים כאחד, ובעיקר טעים. מה עוד צריך יותר מזה?
צביקי עשת הקים מעדנייה, חימם תנורים במאפייה יוונית והרים פופ-אפ אסייתי משגשג. ברור שזה לא הספיק לו
הזומיבלנד שהתפתח במטבחי ארצנו לא חייב להגיע גם אליכם, אבל אף אחד לא מתכוון חלילה לבקש מכם לבשל שוב
חיזור ממושך ומגיפה גלובלית קטלנית הולידו שיתוף פעולה מסקרן במיוחד באחד המתחמים הכי פופולריים בעיר
לא מעט אנחנו שומעים על עסקים שהחליטו לסגור לצמיתות בעקבות נזקיה הכלכליים של הקורונה, אבל הנה שלושה עסקים, שעשו מהלמון לימונדה, זיהו את הצורך המדויק של הקהל דווקא עכשיו, והחליטו להרחיב את העסק
אז לטוס כנראה שלא נטוס בזמן הקרוב, אבל דווקא עכשיו זה הזמן לבקר במסעדות שיזכירו לכם את המקומות שאתם הכי מתגעגעים אליהם, אספנו כמה כאלה שוות במיוחד
אחת המסעדות הכי מדוברות מחוץ לת"א מתארחת באריא לערב חד פעמי; חגיגה של הופעות חיות ומרקים מחממים א-לה טברנה יוונית בגרקו; ברשת מוזס מפתיעים עם מנות חדשות שהן הכל חוץ מהמבורגר, ומסעדת הבשרים הכשרה שהתמקמה בנמל ת"א
ארוחת הטעימות החדשה של רוטנברג מצדיקה נסיעה רחוקה גם אם אתם תל אביבים, המקסיקנית החדשה והשווה של ת"א שאתם לא מכירים, והיוונית שתמיד מספקת לנו את הסחורה. 3 ארוחות שעשו לנו את החודש
מסעדת גרקו היוונית היא מוקד עלייה לרגל למשפחות וחבורות חוגגים, אבל האם מעבר למעטפת המתוכנתת כה טוב יש גם תוכן איכותי או שמא מדובר באריזה נוצצת ומרשרשת ריקה?
שוב מצאתם את עצמכם אחראים על ארגון ערב הצוות בעבודה וכרגיל אתם חוששים שלא כולם ייהנו? במקום להתלבט ולשבור את הראש, קבלו את נבחרת המסעדות שתדאג לעשות לכם ערב נעים וטעים
בבית קנדינוף משיקים בראנץ' יפואי - ים תיכוני, בגרקו הרצליה חוגגים בערב אלכוהול ומאזטים ללא הגבלה, מסעדות חדשות בנתניה, רעננה וחיפה, ועוד הרבה חדשות טעימות
סניף שני למסעדה היוונית גרקו נפתח השבוע בהרצליה, במלון פאבליקה החדש. בחלל המרהיב יוגשו משקאות בסגנון יווני לצד בר דגים טריים על הקרח, גריל גירוס ועופות מעדניה יוונית ואזור הופעות ומוזיקה חיה
אם לא טעמתם את הגלטופיתה, זה הזמן להתמסר. מסעדת גרקו במתכון למאפה יווני עשוי שכבות פילו פריכות וזהובות וביניהן קרם וניל רך
יותר פשוט מזה אין: אחרי שספר הבישול של גרקו כבש אותנו, הצלחנו להוציא ממנו מתכון יווני מטריף ללחם קלוי עם עגבניות, תרד וגבינה שכל מה שמתחשק הוא לתקוע בו ביס
מיוון השמחה ועד אירלנד הקרה: בחודשים האחרונים יצאו מספר ספרי בישול חדשים למדפים שיכולים להתאים לכל אחד, החל מאופה מתחיל או מגלה ארצות, דרך עקרת בית נואשת וכלה בטבחים עם רקורד מוכח בבישול
צביקי עשת, יחד עם שף הקבוצה אליאב גולדברג, פותח פיצרייה חדשה במתחם באיזורי חן הכולל כבר שלוש מסעדות שלו: גרינברג ביסטרו, גרקו וג'לטרייה.
עסקיות צהריים חדשות במסעדת בינדלה האיטלקית, תפריט קיץ ברובע השישי וסדנאות שוקולד לילדים ונוער בגליתא. מה טעים השבוע
בחסות היומרה לפשטות, לאוזו ול'כפיים' מספקים במסעדת גרקו תעשיית הסעדה שאם תצליח תהיה למכונה יעילה במיוחד להדפסת כסף. אבל מה קרה לאלגנטיות?
גירוס כבש, פאבה, מוזיקה יוונית כובשת ועראק שזורם כמים. תכירו את גרקו, מסעדה יוונית חדשה בתל אביב שמלאה עד אפס מקום מדי ערב
מסעדה יוונית חדשה נפתחה לפני כשבוע בתל אביב על ידי המסעדן צביקי עשת, אשר מבטיח אוכל יווני אותנטי שמזמן לא עושים כמותו בארץ