פיצה 25: הפיצה החדשה של צביקי עשת נולדה מחדש, טובה יותר
לא לשבת בבית, לא להתייאש, לא לוותר ולא להקשיב לעצות
לא לשבת בבית, לא להתייאש, לא לוותר ולא להקשיב לעצות
כן, זה המבורגר חדש בתל אביב. כן, הוא שווה את זה
חוקי הפורמט הכשר מציבים רף מאתגר לאימפריה הכחולה של צביקי עשת, אבל קצת חוכמת רחוב ועוד יותר מזה תרבות מובילים לדילוג קליל מעליו
כמו לא מעט רעיונות שנולדו באימפריה השמחה של צביקי עשת, גם הדבר הזה מצלצל חזק בהקשבה הראשונה, מתחיל להיות מובן כשמתיישבים לאכול, ומסיים ב"איך לא חשבו על זה קודם" כשהצלחת מתרוקנת
כמי שרוחשים חיבה מסוימת לגרקו, הקונספט של גרקו אוזרי נראה לנו מפתה למדי. ובכן, הקונספט דווקא אחלה, ובערך כאן זה נגמר
שוק אוכל יווני, בייקרי עם מאפים מסורתיים ומתוקים, מעדנייה עשירה ואוזריה עם מנות קטנות לנשנוש לצד האלכוהול. צביקי עשת, הבעלים של מסעדת גרקו פותח את מתחם החלומות לחובבי האוכל היווני, וכבר דוהר אל עבר היעד הבא והכה מתבקש
המהלך האחרון של צביקי עשת בגרינברג גרם להמון סימני שאלה, ואבי אפרתי לא הצליח לענות על אף אחד מהם
צביקי עשת הקים מעדנייה, חימם תנורים במאפייה יוונית והרים פופ-אפ אסייתי משגשג. ברור שזה לא הספיק לו
אם תתזמנו נכון את המהלך, ותצליחו איכשהו לקום מהספה, יכול להיות שתצליחו לא לשבור את המסך בסוף היום
חיזור ממושך ומגיפה גלובלית קטלנית הולידו שיתוף פעולה מסקרן במיוחד באחד המתחמים הכי פופולריים בעיר