פיתה בסטה: פרגית, שניצל, בוריקה וגירוס - ביקורת
יש כאן קלאסיקות מצוינות כמו פרגית ושניצל, אבל גם מנת גירוס חדשה שעושה קצת יוון בלב
יש כאן קלאסיקות מצוינות כמו פרגית ושניצל, אבל גם מנת גירוס חדשה שעושה קצת יוון בלב
צריך לקרות הרבה מאוד בשביל להוריד את החיוך מהפנים של קובי שמואל, אבל עכשיו לא קורה כלום, והעצבים מבעבעים
טריפוליטאי קלאסי, עם חצילים קלויים וחריף או עם תרד וגבינה - לא משנה איזה מתכון תבחרו אתם חייבים להחליק פנימה גם ביצה, כי שילוב הטעמים והמרקמים של הבצק הפריך וחלמון הביצה הנוזלי הוא תענוג קולינרי שכמעט לא דורש עבודה
לא מעט דוכנים של אוכל רחוב יש על הרצל ברחובות, אבל הרדאר של המונה אף פעם לא מאכזב אותו, וכך הוא מתגלגל ל"פיתה." הדוכן שמציע בוריקה וצ'וריסוס בפיתה אחת מושלמת שמצליחה לסחוב הכל, וזה עוד בלי שאמרנו מילה על החציל וההום פרייז
שווה לסטות לכמה דקות מכביש ואדי עארה בשביל בוריקה במילוי ביצה ותפוחי אדמה שנכנסים עם שפע סלטים לתוך פיתה. בשביל כל היופי הזה נפרד המונה מ-15 שקלים בלבד
לשחיתות משביעה ב-17 ש"ח, זולל המונה פחמימה בתוך פחמימה, בתוך פחמימה. בוריקה רותחת במילוי ביצה ותפוח אדמה שמסתתרת בתוך פיתה
משהו טוב קורה בשוק הכרמל בתל אביב. לצד הבסטות הוותיקות מוקמים דוכני אוכל רחוב חדשים, שמציעים אוכל מדרום אפריקה, בוריקות, בסטת שף ועוד - 6 תחנות ששווה לבקר בהן בשוק
משדכים עלי סיגר לביצה ויש לכם חטיף קריספי שמוכן תוך דקות. אילונה חכמון-שאוליאן מטגנת בוריקה טריפוליטאית שקל מאוד להכין בבית