אבי מפרגן: אריפה עוף ואבוקדו בסגנון שוק הכרמל
בדוכן קטן בשוק הכרמל מכינים את אוכל הרחוב של וונצואלה, מעין פיתה מקמח תירס ללא גלוטן, עמוסה בכל טוב. אבי ביטון מוצא מתחרה לפלאפל הישראלי ומתקתק גרסה ביתית לאריפה
בדוכן קטן בשוק הכרמל מכינים את אוכל הרחוב של וונצואלה, מעין פיתה מקמח תירס ללא גלוטן, עמוסה בכל טוב. אבי ביטון מוצא מתחרה לפלאפל הישראלי ומתקתק גרסה ביתית לאריפה
משהו טוב קורה בשוק הכרמל בתל אביב. לצד הבסטות הוותיקות מוקמים דוכני אוכל רחוב חדשים, שמציעים אוכל מדרום אפריקה, בוריקות, בסטת שף ועוד - 6 תחנות ששווה לבקר בהן בשוק
בלב שוק הכרמל מגלה המונה דוכן קטן שמגיש אריפה - פיתה עבה וקריספית מקמח תירס בסגנון ונצואלה ובתוכה מסתתר כל מילוי שתחפצו בו