ארוחת ערב ב-10 דקות: בוריק טעים ומזין
אודי ברקן ואושר אידלמן, שפים ודיאטנים קליניים, עושים שינוי תדמית למאכל הרחוב האהוב ומלמדים להכין בוריק במילוי ביצה וגבינה בולגרית, שיהפוך בקלות לארוחת ערב זריזה ומזינה לכל המשפחה
בשיתוף רמי לויאודי ברקן ואושר אידלמן, שפים ודיאטנים קליניים, עושים שינוי תדמית למאכל הרחוב האהוב ומלמדים להכין בוריק במילוי ביצה וגבינה בולגרית, שיהפוך בקלות לארוחת ערב זריזה ומזינה לכל המשפחה
בשיתוף רמי לויטריפוליטאי קלאסי, עם חצילים קלויים וחריף או עם תרד וגבינה - לא משנה איזה מתכון תבחרו אתם חייבים להחליק פנימה גם ביצה, כי שילוב הטעמים והמרקמים של הבצק הפריך וחלמון הביצה הנוזלי הוא תענוג קולינרי שכמעט לא דורש עבודה
בין אם לבראנץ' של סוף השבוע, לארוחת חברים, או כפינוק ביום סוער - הגרסה הזריזה לבורקס גבינה טורקי תקצור מחמאות רבות
בניגוד לשפים שפותחים מזללות אוכל רחוב לרגע, העבודה האמיתית נעשית במקומות עממיים בצדי הדרך. המונה מפרק פלאפל בוריקה בפיתה בבוטקה מפתיע
גבינה, תרד וחלמון ביצה נוזלי שהופכים לגן עדן של טעמים בתוך עלה פילו מטוגן - רות אוליבר לוקחת את הרביולי הקלאסי ומעבירה לעלי סיגר ממכרים
התבלינים, הניחוחות והאוירה הבלקנית - ים תיכונית של שוק לוינסקי היא גם חלק מהדי אן איי של שבועות. ביקשנו מארבעה בתי אוכל מרכזיים בשוק להכין לנו מתכון שבועות בהשראה מקומית. התוצאה -ארוחת שבועות מלאה בטעמים
אורלי פלאי ממלאת עלי סיגר בחציל קלוי וחלמון נוזלי ומייצרת בוריק טריפוליטאי פריך עם סינרגיה מופלאה של טעמים, בהשראת המנה הממכרת של פלאפל "הקוסם"
בשיתוף סוגתבוריק מטוגן ממולא בבשר וביצה, המקום המושלם ללאנץ' חורפי, מאפייה מושחתת ועוד. מדור חדש מגיש את המקומות הכי טעימים שעשו לנו את החודש
עלי סיגר ממולאים בתערובת פלאפל מפנקת, מטוגנים ומוגשים עם רוטב יוגורט וסלט ישראלי בצד
אורחים לא צפויים להדלקת נרות בדלת? השף גיא פרץ מגיש פתרון מהיר וקל: בוריק - כיסון קריספי בשלל מילויים משודרגים שניתן להכנה תוך דקות