בוריק עם חלמון ביצה נשפך
מעיין טוביאנו נזכרת במטבח של אמא, מה יותר מרגש וטעים מזה?
מעיין טוביאנו נזכרת במטבח של אמא, מה יותר מרגש וטעים מזה?
איילה ג'ני במתכון פשוט וקל לפסטלים עשויים טורטיות במילוי בשר מתובל. מעדן לארוחת ערב זריזה שמתאים גם לאירוח
לא משנה אם תקראו לכריות הבצק המתפצחות האלו בורקס טורקי מטוגן או תכנו אותן בוריק, הפוף בורגי הטורקי הזה יעיף לכם את המוח
לא קל לבחור סנדוויץ' בשוק הזה. לא קל לסרב להצעה הזאת. קל מאוד לחסל הכול תוך כמה שניות
אודי ברקן ואושר אידלמן, שפים ודיאטנים קליניים, עושים שינוי תדמית למאכל הרחוב האהוב ומלמדים להכין בוריק במילוי ביצה וגבינה בולגרית, שיהפוך בקלות לארוחת ערב זריזה ומזינה לכל המשפחה
טריפוליטאי קלאסי, עם חצילים קלויים וחריף או עם תרד וגבינה - לא משנה איזה מתכון תבחרו אתם חייבים להחליק פנימה גם ביצה, כי שילוב הטעמים והמרקמים של הבצק הפריך וחלמון הביצה הנוזלי הוא תענוג קולינרי שכמעט לא דורש עבודה
בניגוד לשפים שפותחים מזללות אוכל רחוב לרגע, העבודה האמיתית נעשית במקומות עממיים בצדי הדרך. המונה מפרק פלאפל בוריקה בפיתה בבוטקה מפתיע
גבינה, תרד וחלמון ביצה נוזלי שהופכים לגן עדן של טעמים בתוך עלה פילו מטוגן - רות אוליבר לוקחת את הרביולי הקלאסי ומעבירה לעלי סיגר ממכרים
התבלינים, הניחוחות והאוירה הבלקנית - ים תיכונית של שוק לוינסקי היא גם חלק מהדי אן איי של שבועות. ביקשנו מארבעה בתי אוכל מרכזיים בשוק להכין לנו מתכון שבועות בהשראה מקומית. התוצאה -ארוחת שבועות מלאה בטעמים
אורלי פלאי ממלאת עלי סיגר בחציל קלוי וחלמון נוזלי ומייצרת בוריק טריפוליטאי פריך עם סינרגיה מופלאה של טעמים, בהשראת המנה הממכרת של פלאפל "הקוסם"
בוריק מטוגן ממולא בבשר וביצה, המקום המושלם ללאנץ' חורפי, מאפייה מושחתת ועוד. מדור חדש מגיש את המקומות הכי טעימים שעשו לנו את החודש
עלי סיגר ממולאים בתערובת פלאפל מפנקת, מטוגנים ומוגשים עם רוטב יוגורט וסלט ישראלי בצד
אורחים לא צפויים להדלקת נרות בדלת? השף גיא פרץ מגיש פתרון מהיר וקל: בוריק - כיסון קריספי בשלל מילויים משודרגים שניתן להכנה תוך דקות