גולאש הונגרי אמיתי עם טיפ אחד קריטי
הרבה בצל, פלפלים, פפריקה וקימל הם הבסיס לתבשיל גולאש מושלם - אל תוותרו על אף אחד מהם
הרבה בצל, פלפלים, פפריקה וקימל הם הבסיס לתבשיל גולאש מושלם - אל תוותרו על אף אחד מהם
זו עונה מושלמת לתבשיל גולאש שממלא את הבית בריחות. כל זה עם הוראות מדויקות לאורז מופלא שיקבל אותו באהבה
תפוחי האדמה הוחלפו בארטישוק ירושלמי ואת מקומה של הפפריקה המסורתית תופסים שפע של פלפלים חריפים ומתוקים: איילה ג'ני עושה מהפך
לא, אין כאן שניצל. עכשיו בואו נדבר על כל הדברים שכן אפשר להכניס לתוך הסנדוויץ' הענקי הזה
אף שישי לא שלם באמת בלי ארוחה משפחתית וסירים מלאים בכל טוב, אז הנה כמה רעיונות לבישולים ביתיים, לא מסובכים, טעימים ומנחמים כדי שתחגגו סופ"ש מושלם בבית
האהבה לתבשיל ההונגרי המנחם העלתה לרשתות החברתיות שאלה מהותית: באיזה נתח הכי מומלץ להשתמש? יש לנו תשובה כולל טיפים שיבטיחו שהגולאש הבא ייצא עסיסי ורך
עם בוא החורף, תבשיל הבשר האדמדם מהמטבח ההונגרי הופך למנת חובה בכל בית. כך תכינו בעצמכם גולאש לתפארת
כשתבשיל הבשר ההונגרי פוגש את הממליגה הרומנית הרכה נולד תבשיל שכולו קסם, כזה שיעשה טוב לכולם
חיכינו כל השנה בסבלנות לרגע בו מזג האוויר יאפשר לנו להתמכר שוב לתבשילים המהבילים, הפעם בסגנון הונגרי - גולאש ברוטב אדום, סמיך ופיקנטי עם קוביות בשר נימוחות, הרבה בצל, תפוחי אדמה ושפצלה כמובן
לאורלי פלאי יש טריק להבאת הגשם, היא מכינה סיר גולאש ומזג האוויר כבר מסתדר בהתאם. יחד איתו מתקבצים אורחים שבאים בעקבות ריח הבצלים וקוביות הבשר שנמסות בפה
השף שאול בן אדרת מכין לצהרי ליל הסדר מרק שהוא ארוחה שלמה, עשירה ומשביעה שתבטיח שבני הבית יהיו רגועים עד שמגיעים לשולחן ערוך בהגדה. בעזרת טיפ נוסף הוא גם הופך אותה למנה חגיגית שיכולה בקלות לקשט את שולחן החג
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
הגולש דורון רז שאל איך מכינים גולאש הונגרי. מאמן המטבח מעניק את כל הטיפים לצד מתכון הונגרי אותנטי לתבשיל שיחמם לכם את החורף
מעל לעשור מאז יצא אחד מספרי הבישול הכי חשובים בישראל, יוצא ששת בגרסה דיגיטלית מחודשת. לרגל החגיגה, קבלו מתכונים למג'דרה, חציל רומני, גולאש וסופריטו
המונית תופסת שתי ציפורים במכה בדרך החומוס בגדרה: חומוס משחתי בטעם מיוחד ותבשיל גולאש מתקתק עם פיסות בשר עסיסיות שנמסות בפה
אוסובוקו, גולאש וקדירות הם תבשילים שיושבים שעות בתוך סיר על אש נמוכה. הכינו את הבטן לתבשילים החמימים הראשונים של החורף
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות עיקריות מהמטבח ההונגרי