ארמי דה קול, סלט כרוב של סבתות טורקיות
הכרוב הוא חומר גלם שימושי מאוד במטבח הטורקי. לצד ממולאים וסלט כרוב חי, אפשר להכין ממנו גם ארמי דה קול, סלט פשוט ונפלא שמשלב כרוב מבושל ועגבניות
הכרוב הוא חומר גלם שימושי מאוד במטבח הטורקי. לצד ממולאים וסלט כרוב חי, אפשר להכין ממנו גם ארמי דה קול, סלט פשוט ונפלא שמשלב כרוב מבושל ועגבניות
החלק הכי כיף בארוחת סוף השבוע הוא השולחן שמתמלא בסלטים, כאלה שעושים חשק לבצוע את החלה או הפיתה ולנגב. רגע לפני שהוא כאן אספנו 5 מתכונים שיעשו לכם טוב על הלב
אנחנו באמת לא רוצים שתעבדו קשה מדי, אבל מתעקשים שיהיה לכם טעים. אביב משה נרתם למשימה
אחד משני הרחובות הכי טובים בישראל התחדש במזללה טורקית בלתי אפשרית בפיתוייה. אתם עוד פה?
כי איסטנבול היא אולי אימפריה ענקית, אבל גם היא יודעת לעשות כבוד לפנינה קולינרית שווה באמת
כל הכוונות, כל הנדיבות וכל התמחור לא יכולים להסתיר את המטבח הזה. כמה חבל
אנחנו דאגנו לכסות את כל עולמות התוכן הבצקיים ותתי-הז'אנר העדתיים, אתם תדאגו לביצה קשה ולכורסה נוחה אחר כך
מיועד לכל מי שהתלונן שהוא לא יכול לאכול את מנת הדגל, אבל לא רק
השם איטלקי, התפריט טורקי והמיקום ישראלי לגמרי, אבל אם מחזיקים מספיק חזק ושורדים את המסע הטרנס-אירופי, מגיעים לסיבה האמיתית שבגללה כדאי לשבת פה
איך הכי טוב לפתוח את היום, עם מה כדאי לסגור אותו ומה בדיוק עושים בין לבין?
זה לא בדיוק אוכל טורקי, אבל הלב והכוונות במקום הנכון, וחלק מהמנות עושות הרבה יותר מזה. עכשיו רק נשאר לטפל בשירות
יש כאן אינספור ביסים טעימים, מזג אוויר שלא חורך את השולחן וטבע אמיתי שלא ירוקן לכם את מכל הדלק
יש כאן קבב אדנה וקבב אורפלי, צלוחיות קטנות ומסוכנות של מאזטים, כנאפה לוהטת וגם את פיני בלילי כלקוח שיודע משהו על אוכל טורקי: כל הפרטים על "מאריס"
חננאל אדרי טייל, התאהב, התמכר והיה חייב לשדרג. התוצאה היא שידוך טעים, מנחם וביתי
שני עולים חדשים מטורקיה התגעגעו לאוכל של הבית אז הם פתחו מסעדה, בה הם מגישים ארוחות בוקר טורקיות מסורתיות ממש כמו באיסטנבול, וערב אחד בשבוע הם הופכים את המקום לחמארה
חודש האוכל הטורקי נפתח בתרועה רמה עם ממולאים קטנים וצבעוניים ברוטב עגבניות, שישתלבו בטבעיות בארוחה משפחתית או על שולחן החג
המטבח הטורקי שהביא לנו את הלחמג'ון מציע עוד אופציה נהדרת לחובבי בצק ובשר. השפים של מסעדה אונזה היפואית מעניקים מתכון לפידה -מאפה בצורת קאנו הממולא בתערובת בשר מתובלת
אוכל של פועלים מסתבר זו ממש לא קלישאה. הצצה לחברת הבנייה הטורקית שבונה בניינים מפלצתיים בגוש דן ומעניקה לאלף פועלים תפריט המתבסס על מטעמים אותנטיים מהכפרים בטורקיה
ארוחה טורקית מיוחדת תתקיים בחמישי הקרוב במלון האפנדי בעכו. ערד ניר, מומחה לאוכל טורקי, יתארח במלון ויספר על האוכל באיסטנבול. בינתיים קבלו כמה מהכוכבים העותומניים
מדור ארוחה משפחתית מגיש בכל יום שישי מעדנים מהמטבח הטורקי. סלטים, מאזטים, קבב וחצילים
המונית של קובי רובין מסתובבת בפקקים של רחובות ונעצרת אצל התורכי כדי לנגוס בלחמג'ון עסיסי ומתובל ממש כמו בטורקיה
לרגל סיום החודש הטורקי בוואלה! אוכל, מכין יומי לוי ממעדניית יום טוב קינוח קדאיף טורקי אמיתי ופשוט להכנה
מדור ארוחה משפחתית מגיש בכל יום שישי מעדנים מהמטבח הטורקי. השבוע מתבשל: ממולאי מנגולד וארטישוק
מדור ארוחה משפחתית מגיש בכל יום שישי מעדנים מהמטבח הטורקי. הפעם על האש: מנות עיקריות של פרגיות, קבב וחצילים
מדור ארוחה משפחתית מגיע אל חודשו הטורקי ונכנס למטבח של יומי לוי כדי לבשל ארוחה טורקית ביתית. השבוע: מנות ראשונות
מדור ארוחה משפחתית מגיע אל חודשו הטורקי ונכנס למטבח של יומי לוי כדי לבשל ארוחה טורקית ביתית. השבוע: מאזטים
אם לא ניסע לטורקיה - נביא אותה אלינו. רות אוליבר נותנת מתכון למאפה הפרז'לדה ומכינה סביבו ארוחת סלטים שלמה
באין בופה מבוקר עד ליל, נאלץ להכין את מטעמי המטבח הטורקי בעצמנו. מלחמג'ון ועד סוטלאג' - הכל כלול
א?רנ?בו?ט ג?'יא?ר?י, איזמיר פילאבי וקלב?ו?ר?ב??ס?טי - שלוש מנות טורקיות אסליות מתוך ספר הבישול החדש של ערד ניר (כן, ההוא מהזה)
האחים הדס חשים מומחים לשווארמה ומתנשאים על הסיחים המקומיים. איסטנבול היתה יכולה לסתום להם את הפה, חבל שהמשלוח הגיע קר
מסעדת טיקה בהרצליה חוגגת שנתיים עם תפריט של שישה סוגים שונים של קבב, אותם אפשר להשיגר רק בסניף הישראלי