שיראל ברגר: "כשהאדמה מעובדת בצורה הטובה ביותר, התוצר הסופי גם יותר טעים"
במהלך חודש מרץ, יתקיימו במסעדת OPA ארוחות מיוחדות בשילוב מפגשים עם חקלאיות. תפסנו את השפית שיראל ברגר לשיחה על קולינריה, יין וחקלאות אורגנית ברוח נשית
במהלך חודש מרץ, יתקיימו במסעדת OPA ארוחות מיוחדות בשילוב מפגשים עם חקלאיות. תפסנו את השפית שיראל ברגר לשיחה על קולינריה, יין וחקלאות אורגנית ברוח נשית
יום האישה מביא איתו בדרך כלל לא מעט יוזמות מבורכות. אף אחת מהן לא מתקרבת לפתיחת השולחן הקולקטיבית הזאת
המסעדה התל-אביבית פתחה ברגל ימין חזקה ומרשימה את 2023, עם הכרזה גלובלית משמחת במיוחד. "מהרגע שהאורחים נכנסים דרך דלתות המסעדה, הם מוזמנים למסע קולינרי חושני וענוג", נכתב
אי אפשר שלא להעריך את המאמץ הכן של שיראל ברגר ב-OPA החדשה שלה, אבל היומרה חסרת הכיסוי, הפאסון והרצינות התהומית המתקיימים בה נותנים לסועד תחושה שנקלע למערכון מ'ארץ נהדרת' שמלגלג על תל אביבים החיים בסרט