"היין יותר טעים לי כשאני מכיר את האדם שעשה אותו."
כך הפך איש הייטק יליד רמת גן ליבואן של יינות מיוחדים מפיימונטה. ספוילר: זה התחיל בגראפה
כך הפך איש הייטק יליד רמת גן ליבואן של יינות מיוחדים מפיימונטה. ספוילר: זה התחיל בגראפה
"תווית פרטית זו חוויה בפני עצמה." היינן והיועץ יפתח לוסטיג, שעושה יינות דולצ'טו בישראל תחת מותג משלו, מספר לקובי קלייטמן איך זה עובד באמת. כתבה שישית בסדרה
עם כל הכבוד ליינות האדומים הגדולים של פיימונטה, עושים שם גם יינות מבעבעים שאנחנו אוהבים. לכן שמחנו להכיר את המבעבעים של פרלינו. יינות איכותיים, אבל לא יותר מדי מחייבים
הצמד האהוב אהרוני וגידי, חוזר הערב עם עונה חדשה והפעם הם יוצאים למסע בעקבות המסעדות המופלאות בעולם, קיבלנו מהם המלצות על שישה מקומות, מתוך רשימת החלומות שהרכיבו
אבי אפרתי סבור שפיימונטה, בצפון מערב איטליה, הוא ללא ספק אזור היין המעניין ביותר בארץ המגף. השבוע הוא לוגם יינות מיקב מיקלה קיארלו, ומוצא איכות שנעה מהמסורתית ועד היוקרתית