יין משלהם: דולצ'טו ישראלי? יש דבר כזה
"תווית פרטית זו חוויה בפני עצמה." היינן והיועץ יפתח לוסטיג, שעושה יינות דולצ'טו בישראל תחת מותג משלו, מספר לקובי קלייטמן איך זה עובד באמת. כתבה שישית בסדרה
"תווית פרטית זו חוויה בפני עצמה." היינן והיועץ יפתח לוסטיג, שעושה יינות דולצ'טו בישראל תחת מותג משלו, מספר לקובי קלייטמן איך זה עובד באמת. כתבה שישית בסדרה
בטעימת היין השבועית אבי אפרתי טועם את היינות הישראליים החדשים של יקבי ברקן, קסטל, גבעות והרי גליל
בטעימת השבוע שישה יינות חדשים משלושה יקבים מקומיים אחד של יקב יתיר, שניים מגבעות ושלושה מקסטל
אבי אפרתי לוגם יינות רוזה ויינות לבנים מתוני תמחור - של יקבי כרמל, יקב אמפורה ויקב גבעות והוא מסמן את המתאימים מהם ללגימת קיץ
לגימת היינות של יקב הבוטיק "גבעות", מסתמנת בעלת אוריינטציית מיינסטרים מקומית, איכותית ומקצועית