"היין יותר טעים לי כשאני מכיר את האדם שעשה אותו."
כך הפך איש הייטק יליד רמת גן ליבואן של יינות מיוחדים מפיימונטה. ספוילר: זה התחיל בגראפה
כך הפך איש הייטק יליד רמת גן ליבואן של יינות מיוחדים מפיימונטה. ספוילר: זה התחיל בגראפה
בשיא עונת הקיץ והענבים, פורחת גם תעשיית הגראפה, משקה אלכוהולי שמקורו באיטליה. הצצה למזקקת יוליוס בגליל המערבי שמייצרת גראפה כחול לבן
כהן, בעליהם של המקומות המיתולוגיים משנות ה-90, גראפה ושונקה, עובר לאידלסון בת"א ומצהיר: "אני מאמין גדול באוכל נטול פלצנות, ובמסעדות פשוטות ולא מתחכמות"