חם בבטן: מאפה סולת וגבינת צאן
על קינוח מאמונייה שמעתם? השף עומר עילואן ממסעדת עלה גפן חושף את המתכון שלו לקינוח סולת וגבינת צאן מהמטבח הערבי, שהוא בן יותר מ-1000 שנה
על קינוח מאמונייה שמעתם? השף עומר עילואן ממסעדת עלה גפן חושף את המתכון שלו לקינוח סולת וגבינת צאן מהמטבח הערבי, שהוא בן יותר מ-1000 שנה
חגיגות סוף שבוע בשוק צפון, ליל כל הקדושים ב-OCD, תפריטי סתיו חדשים במסעדות וארוחת טעימות מיוחדת בעלה גפן. פותחים שבוע ראשון של חורף
בקיץ הכי מתחשק משהו קר וקל. לפניכם מתכון עלי גפן ממולאים באורז של השף עומר עילוואן ממסעדת עלה גפן בקרית אתא. רק לטפטף לימון מעל ולהגיש עם יוגורט
האוכל במסעדת עלה גפן הוא חביב וסימפטי אבל התרומה המשמעותית שלה טמונה בקונספט, שמקרב את האותנטיות של המטבח הערבי גלילי למיינסטרים
נסעתם צפונה לחפש אחר השלג או לבקר בצימר מפנק? קבלו המלצה ל-7 מסעדות טובות ומאפייה משובחת אחת שאסור להחמיץ בדרך לגליל העליון והגולן
4 מסעדנים מובילים ושוטפי הכלים שלהם חושפים בראיון גישות מקצועיות מקוריות להתמודדות עם מצוקת כח האדם בענף המסעדנות הישראלי והפיכתה להזדמנות
טרנד אוכל הגורמה הערבי ממשיך לדהור - השף עומר עילואן יפתח בקרוב בצפון את עלה גפן, מסעדת פיוז'ן עם נגיעות מולקולריות