עוד ארוכה הדרך
תקשורת האוכל אוהבת להכריז פעם אחר פעם ש"משהו טוב קורה בחיפה" אז אבי אפרתי הלך לבדוק מה קורה בוניה ביסטרו, מי שאמורה להיות אחת המסעדות הטובות בעיר, בעיקר כעת כשמיכאל גרטופסקי עומד בראשה, ובכן...
תקשורת האוכל אוהבת להכריז פעם אחר פעם ש"משהו טוב קורה בחיפה" אז אבי אפרתי הלך לבדוק מה קורה בוניה ביסטרו, מי שאמורה להיות אחת המסעדות הטובות בעיר, בעיקר כעת כשמיכאל גרטופסקי עומד בראשה, ובכן...
אבי אפרתי מבקר השבוע בווניה ביסטרו בחיפה. כאן דאון טאון במובניו הסימפטיים הוא שם המשחק, אבל הביצועים של המקום רחוקים מלהיות יציבים
מאוכל הודי ותאילנדי, דרך איטלקי ועד בר קוקטיילים סקסי - בחיפה פועלת סצינת מסעדות איכותית ושוקקת. גל השריפות האחרון בעיר הוא עילה מצוינת לבוא ולתמוך בה דווקא עכשיו, ולאכול במסעדות הכי טובות שלה
ביסטרו וניה של השף שחר סיוון נפתח בעיר התחתית של חיפה לפני שנתיים ומרגיש כבר כמוסד מקומי. את מנת החומוס הרומני שלהם העשוי קרם גס של שעועית לבנה עם המון בצל מטוגן, בחר אבי ביטון להגיש עם קוביות דג ים טריות כבושות קלות בלימון, עגבניות שרי וכוסברה
רוח חדשה מנשבת בעיר התחתית של חיפה - רק בחודשיים האחרונים נפתחו באיזור שתי מסעדות שף נגישות, פיצרייה, בר פסטה והיד עוד נטויה
נסעתם צפונה לחפש אחר השלג או לבקר בצימר מפנק? קבלו המלצה ל-7 מסעדות טובות ומאפייה משובחת אחת שאסור להחמיץ בדרך לגליל העליון והגולן
וניה ביסטרו היא מסעדה סימפטית שמגישה אוכל נטול פוזות, כזה שבא מאהבה. אבי אפרתי ממליץ על אופציה ראויה למי שמזדמן לחיפה ומחפש לאכול ארוחה נחמדה ושפויה
בעל מסעדה שהייתה מושא ביקורת של שגיא כהן, מבקר המסעדות של הארץ, פותח פה גדול: הגיע כשאנחנו בהרצה - זו רשעות. גורם בעיתון: אז למה הם משתפים פעולה עם יחצ?
נר, מוזיקה דביקה ובלונים אולי מייצרים אווירה רומנטית אבל החוכמה האמיתית היא לאתר מסעדה אינטימית שתאפשר ערב זוגי של ממש - 10 מסעדות אינטימיות ברחבי הארץ