חלון לים התיכון: שישברק מפתיע
שילוב של מטבח איטלקי ומטבח גלילי הוא תמיד מרתק. אבי ביטון מגיע למסעדת איטליאנו דה לה קוסטה של חמודי עוקלה ומחלץ ממנו מתכון לשישברק חגיגי
שילוב של מטבח איטלקי ומטבח גלילי הוא תמיד מרתק. אבי ביטון מגיע למסעדת איטליאנו דה לה קוסטה של חמודי עוקלה ומחלץ ממנו מתכון לשישברק חגיגי
אחרי שתקע יתד באירופה, אייל שני מסתער על היבשת הבאה בתור ופותח סניף של המזנון באוסטרליה. בינתיים בארץ אהרוני משיק משלוחים ופיצה האט מוצאת שיטה להכפיל את הקראסט. פותחים שבוע וסוגרים קיץ
מאוכל הודי ותאילנדי, דרך איטלקי ועד בר קוקטיילים סקסי - בחיפה פועלת סצינת מסעדות איכותית ושוקקת. גל השריפות האחרון בעיר הוא עילה מצוינת לבוא ולתמוך בה דווקא עכשיו, ולאכול במסעדות הכי טובות שלה
איטליאנו דה לה קוסטה בחיפה היא מסעדה כייפית, מוצלחת ונעימה. אבי אפרתי מתרשם מהיכולת של השף חמודי עוקלה לשלב מנות יומיומיות מז'אנר הפיצה - פסטה עם נגיעות שף, תוך שמירה על נגישות
9 קבין של שרב ירדו על אוגוסט ורק מזגן ואוכל טוב יכולים להציל את המצב. המדור של חברי מערכת וואלה חוזר וממליץ על המסעדות הכי רותחות של החודש האחרון שעשויות להפוך את השבועות הקרובים לקצת יותר נסבלים