טארט אשכולית אדומה מנצח
טארט אשכולית אדומה חגיגי וללא גלוטן שאפשר להגיש למרכז השולחן או לחלק לחיתוכיות שמנשנשים לצד הקפה, מושלם לפסח
טארט אשכולית אדומה חגיגי וללא גלוטן שאפשר להגיש למרכז השולחן או לחלק לחיתוכיות שמנשנשים לצד הקפה, מושלם לפסח
אנשי החורף, כמו צבי טריגר, אוהבים פירות הדר. הם אוהבים גם אבוקדו. הפעם אנחנו נותנים להם הזדמנות ליהנות מכל העולמות
החורף עדיין כאן, ואם לא שילבתם עד כה אשכוליות בתפריט שלכם כדאי לעשות את זה כל זמן שהן עסיסיות וטעימות. אשכולית מכילה ויטמינים ומינרלים חשובים, סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון שמגנים על הגוף ועוד כמה דברים שיעשו לכם טוב
רגע לפני עונת הקיץ, ליאור משיח נפרדת מפירות ההדר ומשתמשת באשכולית האדומה ליצירת טארט שאפשר להגיש למרכז השולחן בפסח או לחלק לחיתוכיות שמנשנשים לצד הקפה
מצאנו את האיש שלא אוהב גלידות. קוראים לו צבי טריגר. וכשהוא כבר מסכים להכין סורבה, הוא חייב להתחכם עם תבלינים