קציצות, פסטה, סלט ועוגה של בית: 6 מתכונים שווים עם פירות הדר
פירות ההדר כבר מככבים, וזה בדיוק הזמן להיזכר כמה טוב הם משתלבים במגוון מאכלים
פירות ההדר כבר מככבים, וזה בדיוק הזמן להיזכר כמה טוב הם משתלבים במגוון מאכלים
טארט אשכולית אדומה חגיגי וללא גלוטן שאפשר להגיש למרכז השולחן או לחלק לחיתוכיות שמנשנשים לצד הקפה, מושלם לפסח
אנשי החורף, כמו צבי טריגר, אוהבים פירות הדר. הם אוהבים גם אבוקדו. הפעם אנחנו נותנים להם הזדמנות ליהנות מכל העולמות
החורף עדיין כאן, ואם לא שילבתם עד כה אשכוליות בתפריט שלכם כדאי לעשות את זה כל זמן שהן עסיסיות וטעימות. אשכולית מכילה ויטמינים ומינרלים חשובים, סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון שמגנים על הגוף ועוד כמה דברים שיעשו לכם טוב
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רגע לפני עונת הקיץ, ליאור משיח נפרדת מפירות ההדר ומשתמשת באשכולית האדומה ליצירת טארט שאפשר להגיש למרכז השולחן בפסח או לחלק לחיתוכיות שמנשנשים לצד הקפה
מצאנו את האיש שלא אוהב גלידות. קוראים לו צבי טריגר. וכשהוא כבר מסכים להכין סורבה, הוא חייב להתחכם עם תבלינים