מה ההבדל בין גלידה לג'לטו? מילון הגלידות לקיץ
אי אפשר להתחמק יותר מהחום של הקיץ. כל שנותר לנו זה ליהנות מגלידה טובה, אבל איזו גלידה לבחור? בואו נעשה לכם קצת סדר
אי אפשר להתחמק יותר מהחום של הקיץ. כל שנותר לנו זה ליהנות מגלידה טובה, אבל איזו גלידה לבחור? בואו נעשה לכם קצת סדר
השף הראשי של וניליה איתי רוגוזינסקי מעניק מתכון לסורבה צונן מפירות קיץ טריים שלב אחר שלב, ונותן טיפים גם למי שאין בידיו מכונת גלידה
זה הזמן להסתער על התאנים העסיסיות של העונה ולהכין מהן סורבה. נועם דקרס נותן מתכון וטיפ לשמירה על כשרות התאנה
הילה קריב חזרה מהשדה עם טון וחצי תותים ושני מתכונים קפואים לסורבה, שדורשים מעט מאד זמן ואנרגיה
מצאנו את האיש שלא אוהב גלידות. קוראים לו צבי טריגר. וכשהוא כבר מסכים להכין סורבה, הוא חייב להתחכם עם תבלינים
על ההבדל בין הפטל לאסנה ובין אדום לשחור. אלינוער רבין מפיגה את החום הכבד עם נגיעה צוננת של מקפא פטל ורדרד. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות