גלידה נמסה: רשת וניליה הגישה בקשה להקפאת הליכים
הרשת הגישה בקשה בעקבות מחנק אשראי חמור שנגרם כתוצאה מהמשבר. עו"ד חיות גרינברג: "החברה החליטה לעשות צעד אחראי"
הרשת הגישה בקשה בעקבות מחנק אשראי חמור שנגרם כתוצאה מהמשבר. עו"ד חיות גרינברג: "החברה החליטה לעשות צעד אחראי"
רשת גלידריות הבוטיק וניליה פתחה בשבוע האחרון סניף חדש, וניליה סופט-סרב אשר מגיש גלידה רכה (או בכינוי שהודבק לה כאן בארץ - גלידה אמריקאית), בטעמים מופלאים ובסטנדרטים של מסעדת שף, קבלו את המאכל שהולך לשגע את האינסטגרם שלכם בקיץ הקרוב
מאחורי כל כפית גלידה חדשה שאתם טועמים בווניליה, עומד איתי רוגוזינסקי, הבעלים והשף גלסיייר, שחלומותיו מתחילים בניסויים במעבדה ומסתיימים בגביעים מלאים באושר קריר. איך הופכים לשף גלסייר? ומאיפה מקבלים השראה לטעמים חדשים? בילינו איתו יום במפעל
קונספט חדש למרקיית זופה בת"א, ארוחה וסרט במסעדת סינמה 5, מנות חדשות בסורה מארה ותפריט צעירים בעל המים הרצליה. מה אוכלים השבוע?
מסיבת פתיחה מחודשת בפיר 23, ערב ויסקי בפופינה, יריד ביכורי גבינות ויין בחיפה וערב ברביקיו בטראק דה לוקס. כל מה שטעים השבוע
המאסטר שף הירושלמי מגיש לכם תפריט מרוקאי חדש במסעדת המוציא, בבר הכנפיים ווינגס חוגגים סופרבול, ובווניליה משיקים משקאות מחממים. מנות החורף המשמחות שנאכל השבוע
ג'ירף חוגגת 18 עם כל המנות המיתולגיות ומחירי שנות ה-90, דלאל חוגגת 7, סניף חדש לוולפנייטס ברחובותו ועוד פינוקים שיפתחו לנו את התיאבון השבוע
השף הראשי של וניליה איתי רוגוזינסקי מעניק מתכון לסורבה צונן מפירות קיץ טריים שלב אחר שלב, ונותן טיפים גם למי שאין בידיו מכונת גלידה
אחרי שנים ארוכות בהם הטבעונים היו בלית ברירה נתיניו של הסורבה, הרימה וניליה את הכפפה והשיקה גלידה טבעונית. האם הצליח להם?
במקס ברנר משיקים תפריט מתוקים חדש לעונת החורף, בטרומפלדור 10 מרעננים את התפריט ובמטבח של רמה תוגש ארוחה מיוחדת לצלילי פסנתר. מה ואיפה נאכל השבוע?
בבאיירן התל אביבית חוגגים את האוקטוברפסט עם בירה ונקניקיות, בווניליה יוצאים בהפנינג גלידות מיוחד של סוף הקיץ ובקלמנטיין משיקים תפריט חדש. מה נאכל השבוע
לא מצליחים להשיג מקום בטאיזו? המסעדה נפתחת לצהריים ומציעה תפריט עסקיות חדש. בווניליה מתחדשים בגלידה בלי סוכר ובעלמה לאונג' של רושפלד יש תפריט קיץ. מה נאכל השבוע
מה שנתפס בבירות אירופיות כממתק רחוב שגרתי, נחשב אצלנו כקינוח המפנק האולטימטיבי. איתי רוגוזינסקי מרשת וניליה מעניק מתכון לגרסה ביתית. אפילו לא מוכרחים מכשיר
עונת הגלידות כבר בשיאה, ועל מנת להוריד את הטמפרטורות השוררות במוח השגנו לכם הצצה למפעל גלידות הבוטיק וניליה
חם, וזה סיבה טובה ללבוש קצרצר. או לאכול גלידה. או לשלב בין שניהם. קבלו הפקת אופנה שמתחשק ללקק, אבל תיזהרו לא ללכלך
הנה הזדמנות לדבר על גלידה ברצינות תהומית: שת"פ בין יקבי בנימינה לגלידריית וניליה הוליד 4 טעמים מוסקט, זינפנדל, סוביניון בלאן ופטיט ורדו