ד"ר מאיה רוזמן: כך תשלבו חלבון בריא במנות שהילדים אוהבים - בלי שירגישו
החלבונים בתזונה חשובים בכל גיל, אבל בילדים - חוסר חלבון גורם לפגיעה בגדילה ובצמיחה. כך תעשירו את התזונה שלהם בחלבון, גם אם הם אומרים לא לחלב, גבינה וביצים
החלבונים בתזונה חשובים בכל גיל, אבל בילדים - חוסר חלבון גורם לפגיעה בגדילה ובצמיחה. כך תעשירו את התזונה שלהם בחלבון, גם אם הם אומרים לא לחלב, גבינה וביצים
פרסום ראשון: חברת עוף טוב הודיעה לקמעונאים על הקטנת אריזות מוצרי השניצל השונים בכ-15% - המחיר יישאר ללא שינוי; תגובת החברה: "התייקרויות מתמשכות בחומרי הגלם אותן ספגה החברה במשך תקופה ארוכה"
שניצל תירס מעורר בכולנו זכרונות ילדות, וגם היום לא נס לחו, אבל רגע לפני שאתם מתפתים להוציא מהמקרר בסופר שניצל תירס מוכן וקפוא, קבלו את הגרסה של קינן בסל. אחרי שתאכלו אותה, לא תוכלו לחזור אחורה
דיאטנית קלינית מנתחת את המנה האהובה על ילדי ישראל: הערכים התזונתיים, היתרונות והחסרונות הבריאותיים, וחמישה טיפים מעשיים להפיכת הארוחה הזו למזינה יותר
שילוב של קורנפלקס גרוס עם פירורי פנקו יפניים הופכים את השניצל הזה להצלחה
נמאס לכם שוב משניצלים לארוחת צהריים? איילה ג'ני במתכון לחזה עוף עסיסי ברוטב לימון משגע שיטריף את כל מי שיטעם
כזה עוד לא טעמתם ולא הכנתם. שניצל כמו מארץ המקור, אבל עם טוויסט של עשבי תיבול ים תיכוניים
אין צורך לריב, יש מספיק לכולם
אודליה סויסה הופכת את השניצל האהוב לארוחה שלמה וממלאה אותו בפירה תפוחי אדמה ונקניקיה שמנמנה, כי למה צריך תוספת ליד אם אפשר לגלגל אותה פנימה לביס מושלם?
יש שניצל פשוט ויש חזה עוף בציפוי טמפורה עם צ'ילי שנשאר עסיסי ומלא טעמים
הסוד הוא בבלילה, בתפוצ'יפס וגם בתבלינים. שניצלים בציפוי פירורים מושלמים שפשוט חייבים להכין
קוצצים חזה עוף עם שפע ירקות וממלאים טורטיה שמקבלת ציפוי פריך ונכנסת לתנור. כן, זה טוב כמו שזה נשמע
אגם זהבי שירת בעזה מאז 7 באוקטובר. הזוועה נמשכה גם אחר כך
עם שפע תבלינים וציפוי של ביסלי, אי אפשר לפספס. הילדות והילדים הולכים למות על זה
האם יצא לכם לבחון את רשימת המרכיבים שעל אריזות נגיסי העוף שקניתם מהסופר? הנה כמה דברים שמאוד כדאי לכם לשים לב אליהם
הטמפורה קראנצ'ית, כל השאר לוהט ונמס
עם נאצ'וס מקסיקני או לחמעג'ון טורקי, עם חטיף חומוס משובח או צ'יפס מדהים: יש כל כך הרבה משחקי כדורגל ביורו הקרוב, שתוכלו לנצל את כל המתכונים
כשארוחת צהריים נורמטיבית הופכת לשדה מוקשים מלא אפשרויות טעימות
פירורי לחם עשויים מלחם, לא? אולי כדאי שתעיינו ברשימת המרכיבים מאחורי השקית, כי יתכן שתמצאו שם כמה שבכלל לא קשורים ללחם. נחסוך לכם: הנה כל מה שתמצאו שם
מי לא אוהב שניצל לארוחת הצהריים? תמרה אהרוני מלמדת טריק מדליק שיחסוך לכם זמן וכלים מלוכלכים ובסופו תתקבל ערימת שניצלונים שחומים, טעימים ועסיסיים שילדים אוהבים
ילדים משוגעים על תירס, בדיוק בשבילם מכינה אורלי פלאי ברונשטיין לביבות תירס מטריפות ושמזכירות בכלל שניצל
חנייה הייתה, ניקיון היה, שניצל בבגט היה. רק ספה אנחנו עדיין מחפשים
האוכל, כן, המחיר גם. אבל אין סיפור כמו הסיפור של חמודי
מתכון שיכניס את המטבח שלכם לאווירה תאילנדית משגעת, עם רוטב נפלא ורעש משגע של קראנץ'
אם בפעם הראשונה עוד היה מקום לספק, בשנייה כבר הבנתי
כמו הרבה ילדים, גם רחלי קרוט גדלה על שניצל תירס. הפעם היא מביאה את הגרסה הביתית והאפויה למאכל הכל כך אהוב הזה
אינס שילת ינאי במקלות עוף בתיבול סודי, אפויים בתנור בצירוף טחינה מתובלת שתעשה חגיגה בפה
השניצל של אתי בלוד שוכן במקום שנתקע באייטיז, אבל הלחמניה המושלמת גרמה לדוד רוזנטל לחשוב בכל זאת על ביקור נוסף
עליות של כ-25%-30% במחירי העוף ומוצריו: כרעיים, פרגיות, שניצלים ועוד. מה היה המחיר רק לפני 3 חודשים - וכמה הוא יהיה לקראת חג הפסח? לא תאמינו להפרשים
במרחק 200 מטר ממנו נפתח מקום שלא יכול היה להשאיר את דוד רוזנטל אדיש. "השניצל בגבעתיים" מציע כמות עצומה של אוכל. ומה לגבי הטעם?
השף יוגב ירוס עם מתכון לסקאלופינה לימונה - פרוסות שייטל מקומוחות קלות וצרובות במחבת לוהטת, מזוגגות ברוטב קטיפתי של לימון ושום
זכרונות ילדות, עבודה קשה ובלגן שמח נכנסו לתוך פחמימה. פלא שיצא ככה טעים?
חטיף מתחסל, השכמה קפאינית חיובית וגם משחק הקופסה הכי מעניין כרגע: טועמי "חדש על המדף" השתעשעו
בבית או בצבא, בבאגט או בפיתה, עם צ'יפס או סלט: השניצל הפך למאכל הלאומי של ישראל. יצאנו לבדוק מה קרה למחירים של השניצלים: מחומרי הגלם של הביתי, דרך השניצל המוכן ועד לזה שמציעות המזללות ומצאנו פערים גדולים, בעיקרבמחירי השניצל בבאגט
יש המון גרסאות להכנת שניצל, אבל יש נוסחה שתמיד עובדת, אז אם תמיד יוצא לכם רק "כמעט" ואתם חולמים להכין בבית את השניצל הפריך והמושלם הנה מספר שלבים שממש אסור לוותר עליהם, בדרך לשניצלים אגדיים
אבא ובן שרוצים מאוד להאכיל, דיל שרוצה מאוד שתאכלו. כל השאר פחות חשוב כרגע
יש אנשים שבאים לפה במיוחד רק בשביל השניצל. אפשר להבין אותם
לכבוד חג החנוכה, אחד משופטי "משחקי השף" שיתף אותנו במתכון ללביבות האהובות עליו
השופטים המנוסים של "משחקי השף" התמודדו עם משימת החלומות שלנו (ושלהם), וחזרו עם תובנות משפרות חיים
טעים, טוב, משביע, הוגן ומאוזן בצורה כמעט מושלמת. ואז עליתי על נתיבי אילון
הפופ-אפ הכי נכון של הקיץ רק התחיל, ואנחנו כבר מפנטזים על הרחבות
שניצל בקר עסיסי ומושלם עטוף בתערובת קמח שקדים קריספית. אח, כמה שאנחנו אוהבים שניצל
ביקרנו בפתח תקווה. ואחרי שסיימנו להריץ בראש את כל הדאחקות על העיר המושמצת, הגענו לסנדוויץ' של אמא, המשכנו לצחוק, אבל הפעם מכל הסיבות הנכונות
השפעות המלחמה באוקראינה על הכלכלה נקשרות לרוב למחירי האנרגיה והדגנים - עם עלייה דרמטית במחירי הנפט והתייקרות במחיר הקמח ומוצריו. אבל איך משפיעה הפלישה הרוסית על מחיר העוף בישראל - האם גם השניצלים של יום שישי עומדים לעלות לנו הרבה יותר?
קצת ניו יורק ומיאמי, קצת מרוקו וישראל, והרבה מאוד כבוד לאוכל הכי אהוב פה
שניצל טוב + כמות עצומה + מחיר מצוין = אחת הארוחות הכי משתלמות בכל גוש דן
חשבנו שכבר קשה מאוד להפתיע אותנו עם השילוב האהוב של פחמימה ובשר. טעינו
יש כאן סביח ופלאפל, מעורב ירושלמי ושניצל, וגם הפתעת ויטרינה טעימה במיוחד, למי שאוהב לחפש את האותיות הקטנות בתפריט
הוואגיו מבטיח ומקיים, החלה אימתנית, תפוחי האדמה סוף סוף מספקים קבלות, אבל הכי מרשים כאן זה דווקא האנשים
היסטוריה עשירה כאחד ממטבחי הרפאים הראשונים בתל אביב והפסקה עצובה להתארגנות מחודשת הובילו לקאמבק טריפוליטאי מפואר