סיר קציצות בקר עם פול ירוק, שומר וסלרי
אינס שילת ינאי מכניסה את כל האביב לסיר הקציצות שלה
אינס שילת ינאי מכניסה את כל האביב לסיר הקציצות שלה
אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לוותר על מנת הדגים לחג, אבל אתם כן יכולים ללמוד איך לעשות את זה בקלות ובאלגנטיות עם מתכון של אבי ביטון לפילה לברק בתבשיל חגיגי שמכניס את כל האביב פנימה
קוביות בשר טלה או כבש, שמתבשלות עם פול ירוק טרי ומוגשות עם גרגרי חומוס וטחינה, תבשיל חורפי עשיר ונהדר
יש כאן טאץ' יהודי ביתי, טעמים מהבלקן ולא מעט תפוחי אדמה ושמנת חמוצה. כן, זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע
הקציצות של אמא: לקראת ליל הסדר, רות אוליבר נזכרת בקדירת הקציצות המיוחדת שאמה היתה נוהגת להכין לצהרי החג כדי שהבטן תהיה מלאה בעונג ובאוכל טעים בשעת קריאת ההגדה
ארוחת החג לא חייבת להיות עסק יקר. עז תלם מראה איך עם קצת מעוף ויצירתיות, גם חומרי גלם יומיומיים יכולים להפוך למנות חגיגיות וטעימות שיגררו קריאות השתאות מצד האורחים
השווקים מתפקעים עכשיו מהשפע הירוק, וזה הזמן להכיר את הפול הטרי קטנייה המסמלת יותר מכל את האביב. משה לוי משורי בורי מספר איך בוחרים, מאחסנים ומבשלים
עם ארטישוק, משולב בספגטי או על מסבחה של שעועית לבנה. השף יהונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מעניק מתכוני פול ירוק. הכינו את התרמילים
האביב כבר ממש פה, ועימו הירוקים העונתיים. השפית טלי פרידמן, מהסטודיו לבישול "אטליה" בשוק מחנה יהודה, משתעשעת עם ארטישוק, פול, שקדים ושומים צעירים
עונת הפול הירוק בשיאה. אם אתם לא אוחזים ברגישות כורדית אליו, כדאי לנצל את זה